Tamemen katılıyorum arkadaşım.
1.Adamın parası coktur harcar.Bundan kime ne en cok gordugum ''0 alcagına 2.el daha iyi bişey al'' en uyuz oldugum nokta
2.adam hangi modeli begeniyorsa ona para harcar orn;10 15 bin tl scooter hastasıdır parasını ona harcar sende gidip way arkadas 600rr yada ninja bilmemne almadın ya dememelisin ne dir bu ya!
evlilik olmasa şu an gidip silwerwing 600e 18 milyarı şu an bağlarım![]()
Başlığı görünce Tercih meselesi diye, cinsel tercihmi acaba, olabilir motora binebilirler bence diye aklımdan geçirirken:wiinkk:
Tercih olayı başkaymış...:queen:
dün motorla tanışan bazıları,burada yılların motorcusu gibi bilip-bilmeden ahkam kesiyorlar.hani derler ya ağzı olan konuşuyor.
asıl kabahat akıl almak için başlık açanlarda.
maden fikir soruyorlar, cevap da alacaklar veiçlerinde okuyup aklına yatana kulak verecekler....
yani öyle olmalı
yok, her türlü yoruma sabırları yoksa, ki yok gibi de görünüyor. çünkü bu "kolaycı" arkadaşlar google motoruna o konununbaşlığını yazsa en az 10-20 tane konu bulacaktır.
her gün böyle 2-3 mesaj okumuyor muyuz?
ortak bir forumda, herkese açık bir konuda yorum isteniyorsa bırakın her kişi istediğini söylesin. biri sormakta özgürse, diğeri de söylemekte özgürdür bence.
kendi kendine yorumda bulunanlara gelince,
yani kaç para bu?
15 bin
yuh, araba alırdın...
yorumunu yapan kişilere kızmak yersiz ve uygun değil.
zaten bilse, o fiyatı tahmin ederdi. zaten bilse arabayla kıyaslamazdı.
ve zaten bilse, motorcu olurdu.
pek çoğumuz buralarda boy göstermeden önce çok az bildiğimizi, öğrendiğimizi ve daha çook şey öğreneceğimizi unutmasın![]()
Aslında bunların da;
"Ben : Abi 10 bin liraya motor alıyorum.
O : Olm napıyosun o paraya araba alırsın!!
Ben : Hadi beee düşünememiştim ben onu, hiç aklıma gelmemişti..."
muhabbeti edenlerden pek bir farkı yok.
Pek kafaya takmamak lazım bunları çünkü herkesin fikrine göre birşey yapmaya kalkışırsanız hiçbirşey yapamazsınız. Sıfır 250 cc alma, git 2. el 600 cc al. Hadi gittin aldın, yamaha almasaydın honda alsaydın. Siyah alırsın, kırmızı alsaydın, racing dediğin renkli olacak, göze batacak derler. Kırmızı alırsın, keşke siyah alsaydın, çok karizmatik oluyor siyah derler. Bunun sonu yok.
Hatta geçenlerde bir Honda bayisinde sıfır 600rr bakıyorum, neyse fiyat nedir, ne değildir anlaştık bişeyler. Eee siyahı var mı ? Siyahı napcan, tri - colour al. Racingde en güzeli bu. Satış danışmanları bile hadlerini aşıyorlar bazen bu yönlendirme olayında.