Söylenenleri anlamadım ama yazan kişiyi okuyunca anladım ki karşı taraf haklıdır bence.
Güldüm! Hemde nasıl. )))))
Allah razı olsun senden. Sabah sabah enerji verdin!
Söylenenleri anlamadım ama yazan kişiyi okuyunca anladım ki karşı taraf haklıdır bence.
Kulüp için gök kuşağı renklerini tavsiye ediyorum
Sanırım buna da kimse karşı çıkmaz![]()
Şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti ama görsellere bakınca düşünmedim değil.
Acaba bu renklerde gerçek bir uçurtmayı havada süzülürken, dalgalanırken görsem ne düşünürdüm?
Düşündüklerim beni şaşırttı. Daha önce hiç ihtimal vermezdim ama böyle bir manzarayı düşünmek açıkcası hoşuma gitmedi. Terörist bir örgütü simgeleyen renkler.
E peki gerçeğini havada görmek hoşuma gitmezse, görselinden de rahatsız olabilirim demektir, neden olmasın? Başka bir sürü renk varken, hemde uyarısı yapılmışken, hemide uçurtma gibi bir özgürlük simgesinde... Benim hoşuma gitmedi.
Peki bu düşünceler beni ne yapıyor; cahilmi, bağnazmı, sığmı, yoksa vatansever mi, ne?
Diğer taraftan yukarıda Ayzek arkadaşımızında haklı olarak söylediği gibi renk lan bunlar. Harbidende bütün trafik ışıkları bu renklerde aq! Ne yapcaz şimdi, bu renkleri yasaklıycakmıyız?
Birde bu kadın kadına motosiklet kulübü nedir?
Ayrıca ortada "Tümod vs TürkChopper - Boss Fight" tarzı birşeyler dönüyor galiba, kafam hepten gitti.
peki hicb bir insan evladi dusunemiyormu bu insanlar butun gun trafikte ve trafik isiklarinin renginden esinlenerek yapamazlarmi bizim surucu kursunda tabelada trafik isogi var kirmizi sari yesil olarak yaniyor bu durumda teroristmi oluyoruz biz yoksa isimizin bi parcasimi oluyor
Trafik ışıklarının chopper grubuyla ne alakası var
Ben seviyorum bu renkleri, bana Bob Marley'i anımsatıyor, bir de macOS'ta pencere "kapama-küçültme-tam ekran yapma" tuşlarının renkleri.