Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cidden uzuluyorum, Ok Bugatti seni gecti ve heycanli bir andi kabul ediyorum. Milyon dolarlik bir arac tabiki insani heycanlandirabilir
Ama o yazida oyle detaylari varki biz kum tanelerini ust ustte koyarak bir kale insaa etmeya calisir iken sen tek kalemde yikiyorsun.
Dostum hiz yaptigin yer otoban. Kendin aleney otobanda suc isledigini ve hiz kurallarini ihlal ettigini beyan ediyorsun. Bu kadar yeni baslayan kani kaynayan genc seni gorecek , o gecemedi ben gececem o spor arabayi diye; kendine takintili hayaller yaratacak.
Borc harc yapip ;huyunu suyunu bilmedigini Profesiyonel egitimini almadigi race motoru otobanlara surecek. Sonrada tahtali koye yolcu olacak.
Dedigim gibi , Bugatisine ferrarisine Turkiyede varmis yokmusuna tek bir lafim bile yok. Bunlar cocuk muhabeti.Turkiyede uzay mekigide yok ucak gemiside yok. Turkiyede bugatinin olup olmamasinin bana bir faydasi dahi yok zaten. Parasi olan harcarken bana sormuyor zaten. Maddi gucu olan alsin tadini cikarsin , gule gule kullansin.
Ama hikaye ne olur ise olsun. Lutfen trafik kurallarini ihlal ettiginizi yada baskalarina bunu imrendirici sekildeki yazilarinizi siteden uzak tuttun. Inan bana su sitedeki yazismalari okuyup insanlarin ne tur etkilendigini gorsen inananamazsin bile.
Sadece biraz dikkat istiyoruz. Insanlar bu sitede motorum niye 90 yapiyorda 95 yapmiyor diye konu aciyor. Onlarin eline elbet bir gun race motorda dusecek.
Sana birşey diyebilirimiyim of. Gerçekten o kadar anlamlı birşey yazdın ki:rendeer:
Şuan kendimden utandım bunları yazdığım için :silent: Gerçekten çok yanlış birşey bunları buraya yazmak :farao:
Bunu bana ve diğer arkadaşlarımıza hatırlattığın için teşekkür ederim :rendeer:
Bu saatten sonra böyle konu açan şelepsiz olsun :mrgreen: