TEM'de bu kadarına hayır diyorum HAYIIRR:..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cidden uzuluyorum, Ok Bugatti seni gecti ve heycanli bir andi kabul ediyorum. Milyon dolarlik bir arac tabiki insani heycanlandirabilir

Ama o yazida oyle detaylari varki biz kum tanelerini ust ustte koyarak bir kale insaa etmeya calisir iken sen tek kalemde yikiyorsun.

Dostum hiz yaptigin yer otoban. Kendin aleney otobanda suc isledigini ve hiz kurallarini ihlal ettigini beyan ediyorsun. Bu kadar yeni baslayan kani kaynayan genc seni gorecek , o gecemedi ben gececem o spor arabayi diye; kendine takintili hayaller yaratacak.

Borc harc yapip ;huyunu suyunu bilmedigini Profesiyonel egitimini almadigi race motoru otobanlara surecek. Sonrada tahtali koye yolcu olacak.

Dedigim gibi , Bugatisine ferrarisine Turkiyede varmis yokmusuna tek bir lafim bile yok. Bunlar cocuk muhabeti.Turkiyede uzay mekigide yok ucak gemiside yok. Turkiyede bugatinin olup olmamasinin bana bir faydasi dahi yok zaten. Parasi olan harcarken bana sormuyor zaten. Maddi gucu olan alsin tadini cikarsin , gule gule kullansin.

Ama hikaye ne olur ise olsun. Lutfen trafik kurallarini ihlal ettiginizi yada baskalarina bunu imrendirici sekildeki yazilarinizi siteden uzak tuttun. Inan bana su sitedeki yazismalari okuyup insanlarin ne tur etkilendigini gorsen inananamazsin bile.

Sadece biraz dikkat istiyoruz. Insanlar bu sitede motorum niye 90 yapiyorda 95 yapmiyor diye konu aciyor. Onlarin eline elbet bir gun race motorda dusecek.

Sana birşey diyebilirimiyim of. Gerçekten o kadar anlamlı birşey yazdın ki:rendeer:

Şuan kendimden utandım bunları yazdığım için :silent: Gerçekten çok yanlış birşey bunları buraya yazmak :farao::pale:

Bunu bana ve diğer arkadaşlarımıza hatırlattığın için teşekkür ederim :rendeer:

Bu saatten sonra böyle konu açan şelepsiz olsun :mrgreen:

Bugatti-Veyron-18-1024.jpg

Hız göstergesi 420Km/h

arabaki devir miktarına bakarmısın :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konuyu Toplam 26 Üye okuyor. (18 Kayıtlı üye ve 8 Misafir)
:D

Hala top10'dayız yani :mrgreen: Buda tezimi kanıtlamış oldu bu forumda koş lan koş kavga var dediğin zaman topic oluyor 20-25 kişi :queen::queen:

Aferin iyi halt etmişsiniz.Sana bir tampon dokundursa olacakları ( tam koruma bile olsan ) tahmin bile etmek istemiyorum.Ne gerek var güzel kardeşim.yazık değil mi anne-babana,biz arkadaş ve dostlarına.Bir de iyi bir şey yapmış gibi övünüyorsun.Ben çok arkadaşımı,en önemlisi ağabeyimi kaybettim bu hız yüzünden.Yapmayın,etmeyin Allah aşkına!..

osman abi!! aslında nedesen haklısında şimdi adamında altında 1000 cc olunca bir iki hoylıacak ama fazla malda göz cıkartır şeyini cıkartmadan yapmak lazım tam koruma olsada :silent:demi??

bu adamlara tepenize ettiriyorsunuz ondan sonra way forum niye böyle :mrgreen: herifin nasıl olsa 3-5 üyeliği varki admine bile kafa tutuyor banlansa ne olacak daha üyelik var.

Mavi-gri Veyron'un sahibi Florya'da oturuyor bikaç kere Sahilyolunda rastlamıştım..

Süper Moderatör (BBRR)
1) Türkiye"de bahsedilen arabanın olması olayın fake olmadığını işaret etmez.
2) saatte 50 km ile giderken yanından biri 80 km ile geçerse 30 kmlik hız farkı senin yanından geçen arabayı alıcı gözle seyretmene engel değildir. Gel gelelim 270 km/h ye çıkmış biri o anda motorun üstünde nasıl durulduğunu bilir o hızlarda kimse dikize bakmaz .. gözünü yoldan 2-3 saniye ayırman demek (saatte 270km = 270 000 m dakikada 4500 m saniyede 75m ) yaklaşık 200 metreyi görmeden gitmen demek.
3) o hızda yanından geçen arabanın stop lambaları ne kadar belirleyici olursa olsun yoldan dikkatini toplayıp arabaya odaklanmana engel olacaktır. bu hızları gören ve forumda yazan çok nadir üyeler ki bu arkadaş onlardan değil :) böyle bişeyin imkansıza yakın olduğunu bilir .
4) fake hikayeler olmasa bu forumun tadımı çıkar ..
5) Geçen bende tem de altımda r6 yapıştırdım gidiyorum hızım 250-280 arası (yerseniz) ama dahada yapıştırmak istiyorum .. elciği sonuna dayamışım ama hala kıvırmaya devam ediyorum. Derken bir zırıltı alarm saatin sesi uyandım :p Yerseniz...

Kitlemiyon eğlenceye devam

vurun geyiğin dibine .. sıkıcı mıkıcı diyodunuz .. ahada eğlencelik başlık size..

Son düzenleme:
Motosikleti
Hornet
2) saatte 50 km ile giderken yanından biri 80 km ile geçerse 30 kmlik hız farkı senin yanından geçen arabayı alıcı gözle seyretmene engel değildir. Gel gelelim 270 km/h ye çıkmış biri o anda motorun üstünde nasıl durulduğunu bilir o hızlarda kimse dikize bakmaz .. gözünü yoldan 2-3 saniye ayırman demek (saatte 270km = 270 000 m dakikada 4500 m saniyede 75m ) yaklaşık 200 metreyi görmeden gitmen demek.
3) o hızda yanından geçen arabanın stop lambaları ne kadar belirleyici olursa olsun yoldan dikkatini toplayıp arabaya odaklanmana engel olacaktır. bu hızları gören ve forumda yazan çok nadir üyeler ki bu arkadaş onlardan değil :) böyle bişeyin imkansıza yakın olduğunu bilir .

vurun geyiğin dibine .. sıkıcı mıkıcı diyodunuz .. ahada eğlencelik başlık size..

Ağzına sağlık abi..Arada böyle etkinlikler olması hoş ve güzel :p:mrgreen:
Bende bugün ferrariye sellektör yaptım benim cbf'le..Yeşil yanmış hala gitmiyodu:cherry:

1) 4) fake hikayeler olmasa bu forumun tadımı çıkar ..
5) Geçen bende tem de altımda r6 yapıştırdım gidiyorum hızım 250-280 arası (yerseniz) ama dahada yapıştırmak istiyorum .. elciği sonuna dayamışım ama hala kıvırmaya devam ediyorum. Derken bir zırıltı alarm saatin sesi uyandım :p Yerseniz...
.

Bu akşam inş bende öle bi rüya görürüm :queen:

Abicim bari TEM demeseydin.Marmaris Muğla arası giderken falan deseydin...:queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
MT olarak bu tür etkinliklerin artmasi en büyük dilegimizdir,sevgili BBRR.

:p

Bu arada Bugatti'nin sahibi denizcimuzaffer nickli üyemiz bildiginiz gibi.
Simdi gördüm konuyu okuyor.
Olayin dogru olup olmadigini yazar bizi aydinlatir.:cherry:

Ne kadar kesin bilgi bilmiyorum ama bir çok sitede yazıyor.

Bugatti 15 dk, yazarsan googla bir çok forum çıkıyor 15 dk olduğu ile ilgili yazılar mevcut

Bugatti türkçe video, yazarsanda türkçe alt yazılı video çıkıyor orda da söylüyor.

Bi video linki koyuyorum meraklılar araştırsın googlada

http://www.videolar.net/arabalar/bu...9kmsh-turkce-altyazili-turkish-subtitles/2764

Bu arada lastikler 15 dk dayanıyomuş, yakıt full dolu 12 dk bu verilerin hepsi son hızda.

Süper Moderatör (BBRR)
rüya demi bu ya tem iidir :cherry:

14 yaşından beri motor binerim yaş 41 Hayatımda gördüğüm max hız 180km/h .. sebebine gelince genelde tarzım olan motorların yaptığı son sürat bu .. hiç mi SS binmedin diyeceksiniz .. tabiki bindim ama hem gerek duymadım hemde korktum o hızlardan ..

Burada bakıyom bu fake"çiler çerez zannediyolar o hızları ..ver altına hayabusayı bak baim yerinden oynatabiliyomu motoru.270 basmışta arkadan gelen selektör yapınca şaşırmışmışta ana bide baksınki bugatti veryonmuş .. sanki faytonla adalar turu atıyo :cherry:

tabi biz ehtiyarladık yeni gençlik öle seviyo 270 leri 300 leri :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------

ana frenç tavuğu sen o hızları gören biri olarak dikize ne sıklıkla bakıyon merak ettim o hızlarda

Ne kadar kesin bilgi bilmiyorum ama bir çok sitede yazıyor.

Bugatti 15 dk, yazarsan googla bir çok forum çıkıyor 15 dk olduğu ile ilgili yazılar mevcut

Bugatti türkçe video, yazarsanda türkçe alt yazılı video çıkıyor orda da söylüyor.

Bi video linki koyuyorum meraklılar araştırsın googlada

http://www.videolar.net/arabalar/bu...9kmsh-turkce-altyazili-turkish-subtitles/2764

Bu arada lastikler 15 dk dayanıyomuş, yakıt full dolu 12 dk bu verilerin hepsi son hızda.

Bu videoyu hayranlıkla izledikten sonra, arkadaşının yanından geçenin bugatti olduğuna inancım bitti :=)
hakikaten 12 dakikada benzin tüketiyor ve 15 dakikada lastikler bitiyormuş.

270le giden birinin yanından 3 saniyede bir araç geçiyorsa onun hızı en az 350 olmalı..

350 ile giderken 20dakikada benzin tükenir 25 dakikada lastikler dayanır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar