TEM'de bu kadarına hayır diyorum HAYIIRR:..

Çok güzel bir fotograf. Sayın Draggy bu aracın hastası olupta bu farları tanımayacak bir kişi tanıyorum oda Metin Şentürk :) O yüzden bu aracı yolda tanımamanın imkanı yok ister depoya yapış ister egzoza yapış nereye istiyorsan :)

hondared sanırım bu haklı olman konusunda yardımcı olabilir hususi arkadan buldum:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O mum sönsün artık, kaç gündür bu vatandaşın saçma sapan topiklerini görüyorum, ilkinde millete yalvararak motor aldırtacak, sonra dalga geçmiş bizi test etmek için yazmışmış, sonrada bu, bundan sonra ispat istemem arkadaşlar basarım dalgayı :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 ----------

Topiklerinin hit olması sadece sanal hondared ciğim bu hayal dünyanı reel dünyana taşımaz, sadece sanal tatminine yarar. topik kitlenince de hayallarin balon gibi puff diye söner :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
hondared sanırım bu haklı olman konusunda yardımcı olabilir hususi arkadan buldum:)

Çok teşekkür ederim Enes. Gerçekten çoook iyi bir fotograf oldu :) Şu kask kameralarından almanın zamanı geldi. Kimse birşeye inanmıyor mertlik bozulmuş :mrgreen::mrgreen:

Birde intihar edicem birazdan polislere tek sebebi Draggy dermisiniz arkadaşlar. Çok bunalttı diyin kafi :pr: Usta senin derdin ne hala? Ben sana tamam yalan söyledim dedim fake dedim hala derdin ney? Söyle derdine derman bulalım. Ne yani bu yaptığının bir adı bile yok anlıyomusun

Son düzenleme:
"O vakitten sonra hemen fren yaptım ve emniyet şeridine geçtim. Cep telefonumdan internete girip satılık Yamaha R1 ve Honda Cbr 600 RR yazdım "

Hani linklerin?

Türkiye de satın alınmış veyron yok, plaka nerenin di? cevapla bakalım fake seni...

Birde motosikletinle çekilmiş bir fotoda koyda inanalım bakalım...

----------------------------------------------------------------------------
Bu satırdan sonrasını diğer forum sakinleri okusunlar sen okuma:

Arkadaşlar bu tür şahıslar çoğaldı mı, yoksa tek kişiler mi? Afedersiniz sanal alem ya, her okuyan inanır babında sallayıp duruyorlar. Veyron un altı 5 cm ya var ya yok 300 km hızda bizim dandik yollarda sürecekler!!! Ben artık tckn kontrollü üyelik sistemine geçelim diyorum ısrarla, bu tür fake üyeliklerden sıkıldım artık...

var var sahibinden. com a bak

Benim yazdıklarımı sanırım tam okumadan veya anlamadan yorumlar olmuş.
Benim yazdığım rakamların hepsi fabrika verileridir.
Arkadaşın birisi hayabusa 360 yapıyor arada 40 km kalıyor demiş.
Bu aracın fabrika çıkış son km bilgisi 407kmdir.
siz modifiye edilmiş motosikletin son limitini yazmışsınız.
Bu aracın dünya üzerinde 472km son hıza ulaşanı varken, bizim hemde motosiklet sitesinde bu konuyu uzatmamızın anlamı yok.
Fakat şu notu hatırlatmakta yarar vardır. Bugatti veryonu STANDART FABRİKA VERİLERİYLE DÜZ YOLDA geçebilecek motosiklet yoktur.
ŞİMDİLİK :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu aracın dünya üzerinde 472km son hıza ulaşanı varken, bizim hemde motosiklet sitesinde bu konuyu uzatmamızın anlamı yok.
Fakat şu notu hatırlatmakta yarar vardır. Bugatti veryonu STANDART FABRİKA VERİLERİYLE DÜZ YOLDA geçebilecek motosiklet yoktur.

Katılıyorum. Fabrika çıkışlı olmak kaydıyla ve karaya basmak kaydıyla bu araçtan daha fazla beygir ve tork üretebilen bir içten yanmalı daha yok dünyada. ŞİMDİLİK :rendeer:

Seri üretim yok doğru ama özel üretim motosikletler var ama ben onlara motosiklet diyemiyorum pek :) Nissan gtr yide kat bu klansmana :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 ----------

Katılıyorum. Fabrika çıkışlı olmak kaydıyla ve karaya basmak kaydıyla bu araçtan daha fazla beygir ve tork üretebilen bir içten yanmalı daha yok dünyada. ŞİMDİLİK :rendeer:

İzledin mi videoyu R1 in üzerinde kamera, veyron basınca ben arabayı bile göremiyorum ki sen 3 sn izlemişsin :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Seri üretim yok doğru ama özel üretim motosikletler var ama ben onlara motosiklet diyemiyorum pek :) Nissan gtr yide kat bu klansmana :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:33 ----------

İzledin mi videoyu R1 in üzerinde kamera, veyron basınca ben arabayı bile göremiyorum ki sen 3 sn izlemişsin :p

İzledim abicim. Bu olayı insan gözü denilen mükemmeliyet ile gördüğünde ayırt edemiyecek insanı motosiklete ve arabaya birdaha bindirmezler diye düşünüyorum :queen:

İzledim abicim. Bu olayı insan gözü denilen mükemmeliyet ile gördüğünde ayırt edemiyecek insanı motosiklete ve arabaya birdaha bindirmezler diye düşünüyorum :queen:

Sana tek bir karikatür yeter, 270 le giderken 3 sn yoluna değil başka bir şeye bakabiliyorsan :p

29755_404655106068_704926068_4113793_4185963_n.jpg

şimdi bu yorumun banaysa bikaç bilgi ila tazelicem :)

benimmotorum busa diil.. kawa.. ve standart.. comander takıldıgında iki parmak geçiyor yazmıştım :)
busalar 360 yapıyormuymuş

bugatti düzyolda hızlanıp çok rahat bir şekilde 407 yapabilir.. pistlerde.... ama trafikte pek sanmıyorum ..

standart motosikletler bugattinin ancak peşinden gidebilirler.. geçebilecek bi motor yoktur lafına katılıyorum

modifiye edilmiş bugatti sadece 472 mi yapıyormuş :p ozman onan modifiyeli bi indian clasic yeter.. dünya hız rekorunu kıran adam bile bugattiyi geçiyor demek :D :D

falan filan . neyse çok yazdım .. sen genede söylediklerime alınma .. sadece bugattiyi çok büyütüyolar gözlerinde o kadar. :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
şimdi bu yorumun banaysa bikaç bilgi ila tazelicem :)

benimmotorum busa diil.. kawa.. ve standart.. comander takıldıgında iki parmak geçiyor yazmıştım :)
busalar 360 yapıyormuymuş

bugatti düzyolda hızlanıp çok rahat bir şekilde 407 yapabilir.. pistlerde.... ama trafikte pek sanmıyorum ..

standart motosikletler bugattinin ancak peşinden gidebilirler.. geçebilecek bi motor yoktur lafına katılıyorum

modifiye edilmiş bugatti sadece 472 mi yapıyormuş :p ozman onan modifiyeli bi indian clasic yeter.. dünya hız rekorunu kıran adam bile bugattiyi geçiyor demek :D :D

falan filan . neyse çok yazdım .. sen genede söylediklerime alınma .. sadece bugattiyi çok büyütüyolar gözlerinde o kadar. :cherry:

Cem abi sen kafaya koymuşsun o Bugatti'yi deleceksin ortadan. Kafaya koyduysan yapacak birşey yok abi :mrgreen::mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sana tek bir karikatür yeter, 270 le giderken 3 sn yoluna değil başka bir şeye bakabiliyorsan :p

29755_404655106068_704926068_4113793_4185963_n.jpg

İşte bu çok iyi :queen: Da hocam hala bir yanlışınız var şunu belirtmek istiyorum zaten ne sağa ne sola ne arkaya bakmadım. Zaten 270'le giderken bu imkansız birşey o araba beni geçtiğinde önüme bakıyordum ve Bugatti Veyron olduğu çok çok belli oluyordu. Zaten bir gece gördüğünüzde gözünüze aşina olmuştur o zaman inanırsınız stoplardan belli olduğunu. :rendeer:

He unutmadan birde istanbulda arkadaşların yabancı plakalı var dedikleri araçta bu...
bugatti-veyron-istanbul-304-3.jpg

Son düzenleme:
Cidden uzuluyorum, Ok Bugatti seni gecti ve heycanli bir andi kabul ediyorum. Milyon dolarlik bir arac tabiki insani heycanlandirabilir

Ama o yazida oyle detaylari varki biz kum tanelerini ust ustte koyarak bir kale insaa etmeya calisir iken sen tek kalemde yikiyorsun.

Dostum hiz yaptigin yer otoban. Kendin aleney otobanda suc isledigini ve hiz kurallarini ihlal ettigini beyan ediyorsun. Bu kadar yeni baslayan kani kaynayan genc seni gorecek , o gecemedi ben gececem o spor arabayi diye; kendine takintili hayaller yaratacak.

Borc harc yapip ;huyunu suyunu bilmedigini Profesiyonel egitimini almadigi race motoru otobanlara surecek. Sonrada tahtali koye yolcu olacak.

Dedigim gibi , Bugatisine ferrarisine Turkiyede varmis yokmusuna tek bir lafim bile yok. Bunlar cocuk muhabeti.Turkiyede uzay mekigide yok ucak gemiside yok. Turkiyede bugatinin olup olmamasinin bana bir faydasi dahi yok zaten. Parasi olan harcarken bana sormuyor zaten. Maddi gucu olan alsin tadini cikarsin , gule gule kullansin.

Ama hikaye ne olur ise olsun. Lutfen trafik kurallarini ihlal ettiginizi yada baskalarina bunu imrendirici sekildeki yazilarinizi siteden uzak tuttun. Inan bana su sitedeki yazismalari okuyup insanlarin ne tur etkilendigini gorsen inananamazsin bile.

Sadece biraz dikkat istiyoruz. Insanlar bu sitede motorum niye 90 yapiyorda 95 yapmiyor diye konu aciyor. Onlarin eline elbet bir gun race motorda dusecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar