telikeninde bukadarı!!!!!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fox bizden kaçmazda salak spastik haberler var zaten.
imkanım olsa neler yapıcam o programı yapana ama ... neyse.
amcamın mesaj keyfi gayet güzel ya :)
hayattan bi beklentisi kalmamış galiba.
gülerek ölmek istiyo. son dakikalarımda insanların gözü üstümde olsun hesabı..

vala bende ramzey 125 varXD abimden kalma napim:D ama bi kere cok sıcak geldi koltuk hafiften popoyu kaldirdim tek aldigim risk oXD bide kask takamıom cunku abimn kaskı buyuk gelio ondan onumu goremiom bunun icinde ana yola cikmiom:D

kesinlikle vadofone reklamlarından özenmiş beni bu şekilde görseler kesn ünlü olurm mantığıyla gülümseyerek poz vermiş,,

Allah akıl fikir versin... ne diyim

abi Allah akil fikir versede bu gibilere bunlardan yine adam olmas... o akli fikri tasicak bi nebze beyin yokki....gerci belkim o kişi bu forumdadir hakaret saymasin bu dedimi ama azcik beynini kullansin...:bounce:

benim anlamadığım konu:

gaza neyle basıyor bu velet? yani ayağıyla gazı açıcak hali yok

eee cruise control de yoktur elbet :)

???? aydınlatınız

Gerizekalı ddddddddddddddddddddddddddddııııııııııııııııııııııııııtttttttttttttttttttttttttttttttt

ünlü olmak istemiş arkadaş olmuş işte tv lere gazetelere çıktı :p

özendirmek ve tepki toplamak da istemiyorum ama şöyle de bir gerçek var. tamam adam geri zekalı, tamam adam sorumsuz, iyi de bu nasıl bir denge nasıl bir beceri.. iş ister yani..
bi sirke falan başvurmalı..

Mersin İl Temsilcisi
salaaak, salaaaaak salaaaakkkkkkkk
salaklar çok göze batar ama batan şey acıtır ;)

Tehlikeli evet. Adamda dengede iyiymiş. Bu arada Konu başlığından ve konuyu açan arkadaşın yazdıklarından hiç bir şey anlamadım. Her okuduğum cümlede ne demek istemiş acaba diye düşündüm.

Türkçe'mizi düzgün kullanalım!

"Telike" nedir ?:silent: Telli bir Tehlikemi:mrgreen: Baslikta yazim hatasi var.

Allahım
doğuştan motorcu olan ve sen akıl fikir dağıtırken kask takan bu dalay-i lama kardeşlerime akıl fikir ver.. ayrıcana bizlerede sabır ve yolda bu şahsı gören diğer şöförlerin bizi yanlış anlamasına engel ol..
Amin

Allahım
doğuştan motorcu olan ve sen akıl fikir dağıtırken kask takan bu dalay-i lama kardeşlerime akıl fikir ver.. ayrıcana bizlerede sabır ve yolda bu şahsı gören diğer şöförlerin bizi yanlış anlamasına engel ol..
Amin

AMİN....

gerizekalı başkalarınında hayatını tehlikeye atıyorlar :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar