TELEFON TUTUCU TAVSİYE

Arkadaşlar merhaba xmax kullanıyorum navigasyon kullanma ihtiyacından dolayı ayna köküne bağlanan 4 kollu ahtapot telefon tutucu satın aldım fakat yüksek hızlarda düşermi diye düşündürüyor. Tecrübelerinizi paylaşırmısınız?

Motosikleti
Suzuki burgman 200
kurye arkadaslar kollarina takiyorlar bir kılıf bence o daha güvenli

O dört kolludan ben de kullanıyorum. Motora monte etmeden önce tutucuya telefonu takıp tutucuyu baya salladım ama tel hiç bir şekilde düşmedi, tavsiye ederim.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Arkadaşlar merhaba xmax kullanıyorum navigasyon kullanma ihtiyacından dolayı ayna köküne bağlanan 4 kollu ahtapot telefon tutucu satın aldım fakat yüksek hızlarda düşermi diye düşündürüyor. Tecrübelerinizi paylaşırmısınız?

Benim ns200 de var. Lastikli, lastiksiz 130 140km hızlarda çok yol gittim. Hiçbir şey olmadı.

Antalya'dan istanbula geldim, lastiksiz kullandım ve hiç kıpırdama dahi olmadı diyebilirim.

Gidona takılabilen ve sabitleyici parçanın sürekli gidon üzerinde kaldığı telefonun ise klipsle kolayca ayırabildiği btwin marka ürünler var decathlon da

Genenlde bisiklet için tasarlanmış olsalar da nedense tutuş sağlamlığı açısından motosiklet için üretilen ve piyasada bulunan bir çok tutucudan daha sağlam ve güvenilir bir bakın derim...

ayrıca telefon yapay deri bir kılıf içerisinde olduğundan hem dışarıdan elinizle müdahale edebiliyor hemde yağmur çamur vs 'den etkilenmiyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar