Telefon tutucu önerisi 🚨

Merhaba arkadaşlar,

Güvenebileceğim hem sağlam hemde titreşimi minimum seviyede olan telefon tutucu önerilerinizi beklerim (200cc scooter kullanıyorum)

İyi forumlar

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Nokrotech titreşim önleyicili diye geçen bir telefon tutucu kullandım, gayet başarılıydı sağlamlık ve kullanışlılık konusunda. Motoruma carplay ekran takınca geçenlerde söktüm ama scooter motora takıcam onu.

Motosikleti
D400
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu tarz ürünleri hiç kullanmadım. Ufak tefek sıradan bir telefon tutucu gibi görünüyor nasıl bir teknoloji var da titreşimi bu kadar engelliyor?
Bende bunun bir önceki modeli var. Telefon tutucu parça ile gidona monte edilen parça arasında plastikten titreşimi sönümlemeye yarayan malzeme var, plastik ama oldukça sağlam bir malzeme. titreşimden koruyor yani.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Ne yaparsan yap bıngıl bıngıl sallanıyor. Fazla paralara gerek yok gerçekten. Ben KN'nin bu telefon tutucusunu kullanıyorum. En ucuzu buydu. Önemli olan alttan üstten ve kenarlardan sıkmasıydı, fazla fazla yeterli. İçinde "Kameram bozulmasın, pilim şişmesin" korkusu varsa bi' tane eski telefon fazla fazla işini çözer. Bu forumda bir-iki arkadaş telefondan telefona ekran yansıtma uygulaması üzerine çalışıyordu, başarırlarsa eğer efsane iş yapar. Parayla da satsalar alırım yani. Yada bir diğer güzel çözüm, Tripmate gibi cihazlar.

Nukrotech mrt road diye bilinen tutucu fiyat performanstır. Aliexpresste direk üreticisi olan kewiq markası ile de bulabilirsiniz.

Bu tarz ürünleri hiç kullanmadım. Ufak tefek sıradan bir telefon tutucu gibi görünüyor nasıl bir teknoloji var da titreşimi bu kadar engelliyor?

Ürünün fotoğraflarının oldugu kisimda aciklayici bir video olmasi lazim . Bende bu urunu kullaniyorum . Kaba durmayan ve zarar vermeyen bir urun . En azindan simdilik .

Motosikleti
Bajaj D400
Merhaba arkadaşlar,

Güvenebileceğim hem sağlam hemde titreşimi minimum seviyede olan telefon tutucu önerilerinizi beklerim (200cc scooter kullanıyorum)

İyi forumlar
Paran çoksa en iyisi ram mount sonra quadlock paran daha normal seviyedeyse nukrotech tam f/p bir yıldır kullanıyorum.

Altında motordan gelen titreşimi sönümleyen 4 tane kauçuk malzeme var. Ayrıyeten de satılıyor fakat sadece aynı markanın düz modeline uyumlu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne yaparsan yap bıngıl bıngıl sallanıyor. Fazla paralara gerek yok gerçekten. Ben KN'nin bu telefon tutucusunu kullanıyorum. En ucuzu buydu. Önemli olan alttan üstten ve kenarlardan sıkmasıydı, fazla fazla yeterli. İçinde "Kameram bozulmasın, pilim şişmesin" korkusu varsa bi' tane eski telefon fazla fazla işini çözer. Bu forumda bir-iki arkadaş telefondan telefona ekran yansıtma uygulaması üzerine çalışıyordu, başarırlarsa eğer efsane iş yapar. Parayla da satsalar alırım yani. Yada bir diğer güzel çözüm, Tripmate gibi cihazlar.
Hocam sallanması lazım zaten kameranın bozulmaması için. Kaya gibi olsun istiyosanız aynı modelin titreşim önlemeyen versiyonu da mevcut, alın takın 1 gram kıpırdamaz yerinden kaya gibi olur. Fakat tüm titreşimi alır telefon. Motorum titremiyo diye düşünmeyin, kasisten geçtiğinizde çukura girdiğinizde bile bozulması muhtemel bi sistem kameralardaki ois mekanizması. O yüzden sarsıntıyı sönümleyen mekanizma şart.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar