https://kaanelektronik.com/urun/knmaster-tt-800g-titresim-engelleyici-ve-gidona-monte-telefon-tutucu ben bunu kullanıyorum gayet güzel tutuyor açısı da ayarlı ister normal kullan ister telefonu dikelt kamerayla video çek gayet sağlam ve kullanışlı ama stokta kalmamış
Bu tarz ürünleri hiç kullanmadım. Ufak tefek sıradan bir telefon tutucu gibi görünüyor nasıl bir teknoloji var da titreşimi bu kadar engelliyor?3 e 5 e bakmam diyosan
![]()
Nukrotech Mrt Road Titreşim Modüllü Telefon Tutucu - Fiyatı, Yorumları
Mrt Road Titreşim Modüllü Telefon Tutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
al geç.
Bende bunun bir önceki modeli var. Telefon tutucu parça ile gidona monte edilen parça arasında plastikten titreşimi sönümlemeye yarayan malzeme var, plastik ama oldukça sağlam bir malzeme. titreşimden koruyor yani.Bu tarz ürünleri hiç kullanmadım. Ufak tefek sıradan bir telefon tutucu gibi görünüyor nasıl bir teknoloji var da titreşimi bu kadar engelliyor?
Bu tarz ürünleri hiç kullanmadım. Ufak tefek sıradan bir telefon tutucu gibi görünüyor nasıl bir teknoloji var da titreşimi bu kadar engelliyor?
Paran çoksa en iyisi ram mount sonra quadlock paran daha normal seviyedeyse nukrotech tam f/p bir yıldır kullanıyorum.Merhaba arkadaşlar,
Güvenebileceğim hem sağlam hemde titreşimi minimum seviyede olan telefon tutucu önerilerinizi beklerim (200cc scooter kullanıyorum)
İyi forumlar
Altında motordan gelen titreşimi sönümleyen 4 tane kauçuk malzeme var. Ayrıyeten de satılıyor fakat sadece aynı markanın düz modeline uyumlu.Bu tarz ürünleri hiç kullanmadım. Ufak tefek sıradan bir telefon tutucu gibi görünüyor nasıl bir teknoloji var da titreşimi bu kadar engelliyor?
Hocam sallanması lazım zaten kameranın bozulmaması için. Kaya gibi olsun istiyosanız aynı modelin titreşim önlemeyen versiyonu da mevcut, alın takın 1 gram kıpırdamaz yerinden kaya gibi olur. Fakat tüm titreşimi alır telefon. Motorum titremiyo diye düşünmeyin, kasisten geçtiğinizde çukura girdiğinizde bile bozulması muhtemel bi sistem kameralardaki ois mekanizması. O yüzden sarsıntıyı sönümleyen mekanizma şart.Ne yaparsan yap bıngıl bıngıl sallanıyor. Fazla paralara gerek yok gerçekten. Ben KN'nin bu telefon tutucusunu kullanıyorum. En ucuzu buydu. Önemli olan alttan üstten ve kenarlardan sıkmasıydı, fazla fazla yeterli. İçinde "Kameram bozulmasın, pilim şişmesin" korkusu varsa bi' tane eski telefon fazla fazla işini çözer. Bu forumda bir-iki arkadaş telefondan telefona ekran yansıtma uygulaması üzerine çalışıyordu, başarırlarsa eğer efsane iş yapar. Parayla da satsalar alırım yani. Yada bir diğer güzel çözüm, Tripmate gibi cihazlar.