TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...

selam arkadaşlar dostlar nasılsınız... evet arkadaşlar kayseride başlayan askerlik maceram erzincan da devam etti... erzincan dan denizli ye gitmek üzere dağıtım iznine ayrılmış bulunmaktayım.... bekle beni denizli... bu arada kayseri bir liman bende bir bir gemi.... bir daha gidersem ... beni...

Denizlimi...vay gangam çok sevindim...yaza yanındayım emin ol...

herşey yolundadır inşallah...Denizlide sabit kalacanmı...bu arada nasıl geçti acemilik sıkıntı oldumu ...akşama ararım :p

Denizlimi...vay gangam çok sevindim...yaza yanındayım emin ol...

herşey yolundadır inşallah...Denizlide sabit kalacanmı...bu arada nasıl geçti acemilik sıkıntı oldumu ...akşama ararım :p

kanka usta birliğim denizli.. inşallah sabit kalırım.. yani sabit kalacaksın dediler.... beklerim tabi ki seni beni orda yalnız bırakmamalısın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------

Yap bi toplaşma abi güzel olur
Hoş geldin bu arada kayseri o kadar mı kötü abi be :mrgreen:

kayseri baya zorlayıcı ama herşeyi ile güzel....

selam arkadaşlar dostlar nasılsınız... evet arkadaşlar kayseride başlayan askerlik maceram erzincan da devam etti... erzincan dan denizli ye gitmek üzere dağıtım iznine ayrılmış bulunmaktayım.... bekle beni denizli... bu arada kayseri bir liman bende bir bir gemi.... bir daha gidersem ... beni...

Bize zaman kolay geçer bittabi, Hoşgeldin ramazan

ooo rambo hoş geldin kayseri limanı na yanaşanlar bir daha yanaşmıyor neden acaba yoksa komando tugayı çok mu yatış:cherry:

askerlik yan gelip yatma yeri değil.....:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------

Bize zaman kolay geçer bittabi, Hoşgeldin ramazan

evet biraz zor ama güzel geçti....

F54

ben kuzey kıbrıs ta olduğum için fazla çekmedim ama askerlik askerliktir nerde olduğun ne kadar askerlik yaptığının bi önemi yok yani:bounce: vatan borcu ödedik bitti:)

kanka usta birliğim denizli.. inşallah sabit kalırım.. yani sabit kalacaksın dediler.... beklerim tabi ki seni beni orda yalnız bırakmamalısın...
.

gangam Denizliye sık uğrarım..orada akrabalarım var...bu arada ararım dedim ama bugün gelmişin müsait olmazsın diye aramak istemedim aga...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

cumartesi akşamı olsun bari.....

abi senin evde bekleyenin arayanın soranın yok galiba...:p ful ekşın bir hayatın var valla yerinde duramıyosun...:p

Acemiliği bitirmek askerliğin yarısını götürmek gibidir.Hoşgeldin....

aynen bu söze katılıyorum... çünkü askerlik nedir anlamış oluyorsun...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------

ben kuzey kıbrıs ta olduğum için fazla çekmedim ama askerlik askerliktir nerde olduğun ne kadar askerlik yaptığının bi önemi yok yani:bounce: vatan borcu ödedik bitti:)

askerlik her yerde askerlik ama bazı yerlerde biraz daha güzel... örneğin askerlik şubesinde asker olmak gibi...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------

cumartesi akşamı olsun bari.....

bu işi sedat ile cenk organize edeceklermiş.... onlara burdan duyrulur..istek var....

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:49 ----------

gangam Denizliye sık uğrarım..orada akrabalarım var...bu arada ararım dedim ama bugün gelmişin müsait olmazsın diye aramak istemedim aga...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

abi senin evde bekleyenin arayanın soranın yok galiba...:p ful ekşın bir hayatın var valla yerinde duramıyosun...:p

ganga oh oh allah yüzüme baktı denizliye düşştüm.. gelenim gidenim çok olur inşallah...

Yengen vizem sağlam o yüzden...yalnız süre tükenmek üzre.....ne yapsak kardır birde 17 aralıkta sınav var ona yoğunlaşıyorum kısacası gittik geldik geldik sonra yılbaşına kadar kol saati kaç diye soracağız anca.....

vay vay vay kimleri görüyorum ramazan kardeşim gelmiş :) umarım çilesiz bir acemilik geçirmişsindir. göbeği ne yaptın yok edebildin mi :) toplaşma yaparsan haber et :)

selamünaleyküm.ramazan sen burdamısın ya.dağıtım izninemi geldin

vay vay vay kimleri görüyorum ramazan kardeşim gelmiş :) umarım çilesiz bir acemilik geçirmişsindir. göbeği ne yaptın yok edebildin mi :) toplaşma yaparsan haber et :)

onur cum göbek aynısı gibi fark yok... pazar günü öğleden sonra pendik uzunlar kebab diyorlar ama net bişey yok....

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:58 ----------

selamünaleyküm.ramazan sen burdamısın ya.dağıtım izninemi geldin

evet abi dağıtım iznine geldim.... usta birliği denizli.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:01 ----------

Ramazan buluşma olursa beni bilgilendir:cat:

pazar günü öğleden sonra olabilir ama kesin değil...

istanbuldan denizli 10 saat diyorlar.. bu kadar yolu nasıl çekecez yaw....

gangam güneydoğuda olmaktan kat kat iyidir...boşver doğuda attığın her adımı 10 kez düşünerek mayınamı bastım diye günde 1000 kez ölmekten daha iyidir...evli barklı adamsın eve sağlam dönücen gayrısı yalan...kader diyeliim...

Yengen vizem sağlam o yüzden...yalnız süre tükenmek üzre.....ne yapsak kardır birde 17 aralıkta sınav var ona yoğunlaşıyorum kısacası gittik geldik geldik sonra yılbaşına kadar kol saati kaç diye soracağız anca.....

ne sınavı abicim bu ...a2 deme ...:queen:

herkese selam ey cemat ekimin 16 sında formülodan geldikten sonra mangal yapalım derim allahın izniyle hava güzel olursa katılımcılar haber verin mangal gözdagı tepesinde olacak haberiniz olsun pazar öyleden sonra saati belirleyin

mete ganga biletimi aldım..... 17 gecesi abbas yolcu....

pazar günü akşam 1800 dan sonra işim var ona göre belirleyin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar