TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan abi başka vidyo yokmu :thumright:thumright:thumright:thumright:thumright:thumright:thumright:thumright:thumright
aracın üstünde cekilenler yalan olmuş herhalde :thumright yoksa cekememişlermi elemanlar:thumright

aynen cenk çok sallamışlar camerayı görüntü birbirine geçmiş ancak o kadarını kurtarabildim :) kardeşim :cherry:

İrfan abi başka fotoğraf yokmu :mrgreen:
O kadar da dedik kameramana foto çek diye :)

selam arkadaşlar biraz önce ramazan kardeşimle konuştum KAYSERİ'DEN ERZİNCAN'A acemiliğin devamını orada yapmaya gönderiyorlarmış....tüm MT dostlarına Selamı var...

aleykümselam.niye öyle yaptılarki? yarısı burda yarısı orda.umarım onun için daha iyi olur

1200 ü geçik acemi asker gelmiş oraya sözde fazla oldukları için birkaç bölgeye dağıtıyorlarmış askerleri azaltmak için................

çok güzel olmuş yakın yerde ikamet etseydim kesin orda olurdum ama ne yazıkki çok uzaktayım.

selam arkadaşlar dostlar nasılsınız... evet arkadaşlar kayseride başlayan askerlik maceram erzincan da devam etti... erzincan dan denizli ye gitmek üzere dağıtım iznine ayrılmış bulunmaktayım.... bekle beni denizli... bu arada kayseri bir liman bende bir bir gemi.... bir daha gidersem ... beni...

selam arkadaşlar dostlar nasılsınız... evet arkadaşlar kayseride başlayan askerlik maceram erzincan da devam etti... erzincan dan denizli ye gitmek üzere dağıtım iznine ayrılmış bulunmaktayım.... bekle beni denizli... bu arada kayseri bir liman bende bir bir gemi.... bir daha gidersem ... beni...
:):):)

Allah kazasız belasız bitirmeyi, hayırlı teskereleri nasip eder inşallah kardeş, yolun açık olsun

Vaziyet durum belli, nerde bu ....kayserili.....
Kardeşim Allaha emamnet ol anlaşılan dağıtım iznine gelmiyorsun yada gelirsen bir dağıtım galası yaparız.....
KISA KÜNYE...

Vaziyet durum belli, nerde bu ....kayserili.....
Kardeşim Allaha emamnet ol anlaşılan dağıtım iznine gelmiyorsun yada gelirsen bir dağıtım galası yaparız.....
KISA KÜNYE...

abicim şuan istanbuldayım.... evde net yok.... kapattırdım.... forum üyelerinden byhzin in nettinden kaçak takılıyorum.... ama şifresini kendi verdi.... istanbuldayım.. hafta sonu buluşması yapıp sizleri göreceğim....

Yap bi toplaşma abi güzel olur
Hoş geldin bu arada kayseri o kadar mı kötü abi be :mrgreen:

F54

ooo rambo hoş geldin kayseri limanı na yanaşanlar bir daha yanaşmıyor neden acaba yoksa komando tugayı çok mu yatış:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar