TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...

gangam güneydoğuda olmaktan kat kat iyidir...boşver doğuda attığın her adımı 10 kez düşünerek mayınamı bastım diye günde 1000 kez ölmekten daha iyidir...evli barklı adamsın eve sağlam dönücen gayrısı yalan...kader diyeliim...

ne sınavı abicim bu ...a2 deme ...:queen:

f 16 ehliyeti soruyor artık polisler.......almak lazım.......
Spk bağımsız denetçi (mali müşavirlik kesmedi )....

Son düzenleme:
selam arkadaşlar nasılsınız... şuan denizli merkezdeyim.... zaman zaman sizlerle selam vereceğim....

selam arkadaşlar nasılısınız.... denizli den sıcak bir günden selam ederim....

bayramı en güzel şekilde yaşamanın dileyiyle kendine iyi bak aga selamını tüm agalara diyi verdim

Benden de sana selamolsun,bayramını tüm silah arkadaşlarınla beraber sağlıklı geçirmen dileği ile ..

eyvallah sağolun abi.. denizli merkezdeyiz... tüm topçu taburu karargah hizmet bölüğü adına teşekkür ederim....

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------

bayramı en güzel şekilde yaşamanın dileyiyle kendine iyi bak aga selamını tüm agalara diyi verdim

eyvallah sağol adamım... uzunlarda lahmacun yediğinizde kulağımı çınlatın....

eyvallah sağolun abi.. denizli merkezdeyiz... tüm topçu taburu karargah hizmet bölüğü adına teşekkür ederim....

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:49 ----------

eyvallah sağol adamım... uzunlarda lahmacun yediğinizde kulağımı çınlatın....
2 gün önce ordaydık aga afiyetle indiri verdik mideye sen rahat ol göbiş eridimi kankiiiiii

f 16 ehliyeti soruyor artık polisler.......almak lazım.......
Spk bağımsız denetçi (mali müşavirlik kesmedi )....

helal olsun abim sana...mesleki anlamda kariyer yapıyorsun...Allah kolaylık versin...bu ünvanı alınca hedef nedir abi...bağımsız denetim firmasımı kurmak niyetindesin...

selam arkadaşlar nasılsınız... şuan denizli merkezdeyim.... zaman zaman sizlerle selam vereceğim....

gangam aramışsın kalaba bi alışveriş merkezindeydim yeğenime kızıma bayramlık alıyordum açamadım...yarın çalışıyorum ararım müsait olursan açarsın ...öperim seni...

helal olsun abim sana...mesleki anlamda kariyer yapıyorsun...Allah kolaylık versin...bu ünvanı alınca hedef nedir abi...bağımsız denetim firmasımı kurmak niyetindesin...

gangam aramışsın kalaba bi alışveriş merkezindeydim yeğenime kızıma bayramlık alıyordum açamadım...yarın çalışıyorum ararım müsait olursan açarsın ...öperim seni...

Bağımsız olarak motosiklet kullanıcılarını denetleyeceğiz ve halka arz edeceğiz....Yalnız hayabusa xx ve kawazaki zx12 14 kullanıcılarına kıyak yapacağız ona göre ...

---------- Post added at 10:33 ---------- Previous post was at 10:31 ----------

selam arkadaşlar çarşıdayız...... mt deyim tabikide....

mete bağımsızlığımız için güvenliği sana devredeceğiz....çarşı 4-2 ye karşı

iyi bayramlar ramazan.denizli rahat anladığım kadarıyla
göbeğin erimediğinden belli

çok şey değişti sen yokken ramço.
bedelli çıktı, vicdani ret reddedildi, piyanist irfan siteyi terk etti.
sen nasılsın?

çok şey değişti sen yokken ramço.
bedelli çıktı, vicdani ret reddedildi, piyanist irfan siteyi terk etti.
sen nasılsın?

irfan ı aradım geçen cevap vermedi... neden siteden gitti öğrenmek lazım... mete handro motor değiştirdi bilgisi var... gelelim bana..

karargah hizmet bölüğünde muhabere takımında bmc kamyon şöförüyüm....

hayat iyi güzel çirkin şeklinde geçiyor....

gelmek beni görmek isteyen olursa denizli merkez deyim

11. motorlu piyade tugayı topçu taburu karargah hizmet bölüğü ramazan can olarak çağırttırın...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar