- Konu Yazar

Yeryer geyik,+18 materyaller,cinsel öğeler ve davranış bozukluğuna neden olacak öğelere rastlanabilir.
Hamile yada hamile şüphesi olanlar tarafından veya aileyle beraber okunmaması tavsiye edilir.Beklenmeyen bir yan etki görüldüğü taktirde lütfen moderatörünüze başvurunuz.
Kısa zaman içinde arka arkaya kaza haberleri almaya başladık
Herkes bir şekilde bir yerde patlıyor..Sıcaklardan mı yoksa kem gözlerden mi bilinmez..
İlk önce Halis ve CERRAHI ye üzüldük.İlk duyduğumda şok oldum hatta .. Gişe çıkışı Halis abiyi güvenli sürüş mesafesiyle takip etmeyen Erhan,Halis abinin yaptığı kadar profesyonel bir fren yapamayıp 8de8 kusurlu bi şekilde Hem kendi motorunu ve kendini,hemde Halis abinin güzelim F800 ünü pert etti..Şükür ki 2 side iyi şimdi..
2. Kaza haberi bendeniz Tequdan geldi
3.Kaza haberini Onurdan Prometheus06dan aldık.Sanırım hala hastanede..2 kere aramama rağmen kendisiyle görüşemedim ama sanırım ameliyattan çıkmıştır ve iyidir.Ve bildiğim kadarıyla kaza üzerine kıran araçtan kaçmak için yaptığı manevra ile karşı şeritten gelen araçla çarpışarak meydana gelmiş..Umarım en kısa zamanda ayağa kalkarsın onur..
4.Kaza haberimizi Burcudan aldık.. Bir arabanın sağından geçerken onu farketmeden sağa dönmeye çalışan arabayla bir oldu..Sıyrık ve çiziklerin yanı sıra köprücük kemiğinin kırılmasıyla zor günler yaşıyor..Sana da acil şifalar kız
5. ve son haberi Loft düğmesinden aldık
Nasıl bir ay bu temmuz yahu.. Ardardına kaza haberleri aldık..Ciddi birşey olmaması tek tesellimiz biraz daha dikkat arkadaşlar..
Eğer böyle giderse olası patlayacaklar arasında komtan-GKN-Jesse ve fazer600 ü görüyorum
Alper seni kasıtlı yazmıyorum, o makineyle sıra mıra savılmaz
Son düzenleme: