Tekteker Arif 'e tek bacaklı hırsız şoku

F54

sen hangi akla hizmet gidip benim toprağımın motorunu çalıyorsun allahın sopası yok olsa da bütün motor çalanların tek bacağını kırsa bakalım bir daha motor çalıyormu

Herşeyi anladımda o el hareketiyle yaptığı eylemin ne ilgisi var onu anlamadım.
Ben o ideolojiyi hiç bir zaman kendime benimsemedim.
Hatta nefret ettim :p
Ama o ideolojiye inanan insanlar için ağır bi hakaret olmuş.

o adam rakip ideolojinin adamı. :) hareketini yaptığı tarafı baltalamak üzere yetiştirilip yerleştirilmiş. :)

Olay, ilçenin Saray mahallesinde meydana geldi. Esnaf Arif Razgatlıoğlu, anahtarını üzerinde bıraktığı 06 VIJ 90 plakalı motosikletini işyerinin önüne park etti. Razgatlıoğlu alışveriş için yandaki dükkana gidince,...

Bazı arkadaşlar burayı ıskalamış sanırım.
Kaçırılan motor Arif Razgatlıoğlu ya aittir. Bu haberin içinde nasıl yer ALMASIN!
----------
Bu adamın bacağı kangren olmuş ve kesilmiş ama iyi olamamış, kangren beyne ulaşmış anlaşılan ve başı kesilmesi lazım.

Olay, ilçenin Saray mahallesinde meydana geldi. Esnaf Arif Razgatlıoğlu, anahtarını üzerinde bıraktığı 06 VIJ 90 plakalı motosikletini işyerinin önüne park etti. Razgatlıoğlu alışveriş için yandaki dükkana gidince,...

Bazı arkadaşlar burayı ıskalamış sanırım.
Kaçırılan motor Arif Razgatlıoğlu ya aittir. Bu haberin içinde nasıl yer ALMASIN!
----------
Bu adamın bacağı kangren olmuş ve kesilmiş ama iyi olamamış, kangren beyne ulaşmış anlaşılan ve başı kesilmesi lazım.

katılıyorum...

Arif Razgatlioglu abimiz "Tek Teker Arif" namiyla taninir. Alanya'da motosiklet satis/kiralama/servis ve aksesuar/yedek parca satisi yapmaktadir.

Web sitesinde (www.tektekerarif.com), tek tekerin nasil yapilacagini puf noktalariyla beraber aciklamistir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar