tekrardan crusier aşkına

crusier motosikletlere olan saplantım yüzünden bide yamaha virago 1100 edindim... motosiklet 95 model olmasına karşın sadece 12000 mil de... yani pek kullanılmamış...

buda fotoları...
URL=http://imageshack.us]
pic00015sy3.jpg
[/URL]

görkem çok teşekkürler

özgür bi ara görüşürüz nasılsa...:p

şaka bi tarafa motosiklet son zamanlarını tamamen yatarak geçirmiş... buna baplı olarak ta bir takım işleri var... özellikle krom parçaların bazı yerlerinde paslanmalar falan. zamanla elden geçiricez artık...

:))
uzun süre kaçıcam senden:)
o diilde harbi güzel alet..
sanırım ön çamurluk yamuk azcık yada bana ole gelıo

hayırlı olsun tekerin düz bassın şaftlı motor iyi olur zincir atmaz kopmaz . bayırlarda ıyı ceker biraz fazla yakar ama olsun cok konustum ben hayırlı olsun

Sevgili dostum Eskici,

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürersin işallah:cat: Çok güzel bir motosiklet, bir de bu 1100 lerin ön küçük farları orijinal olanları var, onlar çok daha estetik. :cat:

Iskuturu naaptın, Sattııın? (Buraları Kıprıs aksanı ile okuyacaksın:p)

Ne zaman döneceksin gezmek için, yeğenin Derya da hazırlanıyor yavaş yavaş gezilere:mrgreen:

Sevgiler.

Sevgili dostum Eskici,

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürersin işallah:cat: Çok güzel bir motosiklet, bir de bu 1100 lerin ön küçük farları orijinal olanları var, onlar çok daha estetik. :cat:

Iskuturu naaptın, Sattııın? (Buraları Kıprıs aksanı ile okuyacaksın:p)

Ne zaman döneceksin gezmek için, yeğenin Derya da hazırlanıyor yavaş yavaş gezilere:mrgreen:

Sevgiler.

ıskutur duruyor abi.. bu 3. motorum oldu:queen: nexus şuan serviste bakım için...

ben arasıra istanbula geliyom aslında gizli gizli...:p ama bidahaki gelişimde ararım söz...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun :rendeer: kazasız belasız binmeniz dileğiyle...gerçektende yaşına göre temiz duruyor ....:cat:

çokta temiz duruyo hayırlı olsun....kaça aldın ayıptır sorması

Güle güle kullan Murat'cım. Kazasız belasız.. Naapsak Kıbrıs a mı gelsek. :p Hazır motorları 3 ledin. Nexus u vermem ona göre. :mrgreen:

hayırlı olsun :rendeer: kazasız belasız binmeniz dileğiyle...gerçektende yaşına göre temiz duruyor ....:cat:

çokta temiz duruyo hayırlı olsun....kaça aldın ayıptır sorması

Güle güle kullan Murat'cım. Kazasız belasız.. Naapsak Kıbrıs a mı gelsek. :p Hazır motorları 3 ledin. Nexus u vermem ona göre. :mrgreen:

hayırlı uğurlu olsun kardeşim...

teşekkürler arkadaşalar...

tuğbacım sen gel emrine amade

Hayırlı olsun kazasız belasız kardeş çok tatlı duruyor... çokta kemikli

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
hakkaten eskiciymişsiniz :cherry:

güle güle hayırlı olsun

çok tatlı bi motor ama bu. bizim oralarda bunun gibilere kısrak deniliyor. hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. allah kaza bela vermesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar