Tekrardan aldım cbr 125 i :) dikkat :Repsol içerir

Önccek aldığım yerden tekrardan aynı motoru aldım sadece renk değiştirdik :)

Ama mutluyum kavuştum terkrandan motoruma :) allah herkes e nasip etsin :) fıstığın resimleri aşşağıda :)

21ZE6q.jpg

ZkdOXa.jpg

lj1bqX.jpg

80 km yol yaptım :) tek sıkıntısı gaz kolunda boşluk var diğer cbr'm de öyle bi boşluk yoktu diğer 2015 model siyah cbr dede yok o boşluk sanırsam gaz teli gerilicez birazcık :) benim yapabilicegim bişeymi o germe işlemi birde ?

Maşallah nasılda güzel bakıyor :) Allah kaza bela vermesin inşallah.Peki neden cbr125 satıp cbr125 aldiniz

Maşallah nasılda güzel bakıyor :) Allah kaza bela vermesin inşallah.Peki neden cbr125 satıp cbr125 aldiniz

unuttunuz sanırsam beni :D kamyon benim şeridimden gelmişti virajda bende hızlıydım duramadım kafa kafaya vurduk motor ağır hasarlı olarak satıldı sigortadan para aldım :) tekrardan aldım

unuttunuz sanırsam beni :D kamyon benim şeridimden gelmişti virajda bende hızlıydım duramadım kafa kafaya vurduk motor ağır hasarlı olarak satıldı sigortadan para aldım :) tekrardan aldım
Ov evet hocam simdi hatırladım.Tekrardan geçmiş olsun.Medeni cesaretinizden dolayı tebrik ederim.Genelde ufak bi aksilikte yılların motorcuları "şeytan icadiymis bu!" Yakıştırması yapıyorlar da :)

teşekkür ederim :) rodaj işide bittinmi bol bol gezicem :)

Birde ortalama sizin motorunu kaç devirde kalkıyor benım şu gaz kolundaki sıkıntıyı çözemedim birden geliyor gaz videoyu yarın yüklerim gaz kolunu :)

Hayırlı olsun, yeni bir başlangıç kazasız belasız sürüşler.

Burasu İstanbul'un neresi ya, böyle bir yer var mı ne güzel fotoğraflar :)

Hayırlı olsun, yeni bir başlangıç kazasız belasız sürüşler.

Burasu İstanbul'un neresi ya, böyle bir yer var mı ne güzel fotoğraflar :)

Daha çook gzel fotoğraflar paylaşıcağım :)

İstanbuldan taşındık abi Sakarya hendekteyiz burası bayraktepe hafta sonu güzel bir kamera ile daha net çekimler yaparız repsol e :)

DKN

bikere kullanmıştım 125 cc ye göre çok iyi gidiyodu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar