@Bam Bam
benim gecen seneki hedefim yarış tamamlamaktan öte,tüm yarışlara katılarak limitlerimi zorlamak ve 2008 senesine hazırlanmaktı, bunun için eğer risk alıp düşmek varsa benim için önemli değildiki zaten yaklaşık 15 civarı kazam ve 2 takla atmışlığım var
Abi sence burada bir problem yok mu? Bu konuyu seninle defalarca konuştuk. Çok dik kafalısın ve öğrenmeye açık değilsin. Evet düşmek bu işte olan gerçeklerden biri, Rossi bile düşüyor ancak her antremanda ve her yarışta düşüyorsan, orada duracaksın, bu işte bir terslik var demektir. Sen hatalarını düzeltmek yerine hatalarınla devam ediyorsun, limitlerini zorluyorsun. Bu da sana birşey kazandırmaz, bolca para kaybettirir. Yanlış hedeflerin var Hasan, amaç limitleri zorlamadan önce kendini parçalamadan yarışı bitirmek olmalı. Üstelik zorladığın limitler de birçok yarışçıdan çok aşağıda. Ben bir kez düştüm, o da yarışta değil antremanda, lastiğin kötü durumda olması ve benim dik kafalı olup lastiği değiştirmememden kaynaklanıyor. İlk yarışımda 52 saniye döndüm ama deneyimsiz olmama rağmen hiçbir yarışımda düşmedim. Ben sana baştan beri bazı şeyleri yanlış yapıyorsun diyorum ama sen beni dinlememe konusunda ısrarlısın. Neyse abi benim bu konuda yapabileceğim birşey yok. Ben tavsiye veririm, dinleyip dinlememek senin kararın...
Bu sene geçen seneden daha zevkli olacak gibi. Umarım kazasız belasız atlatırız ikimiz de. İkimize de bol şans...
Mehmet, şimdi federasyonla görüştüm, bu işe bakan asıl kişi yarış Başkanı Müge hanım'mış, onun tel.ini alarak aradım.İzmirdeymiş bu sene modifiye kesinlikle yasak,sanırım sadece egzostta izin vereceğiz dedi. Birkaç güne kadar FİM kuralını tam olarak çevirip herkese mail atacagım,şuan bekleyin dedi..
Superstock kurallarını okudum. Orada belli modifikasyonlara izin var. Egsoz modifikasyona girmiyor. Modifikasyondan kastedilen motor, piston, silindir üzerinde yapılan değişiklikler. Ben yurtdışındaki Superstock kurallarına da baktım, zaten TMF'nin geçen sene yayınladığı onların birebir Türkçe tercümesi. Aynen alıp çevirmişler. Şu anda ne yapıp yapamayacağımı çok net olarak biliyorum. İstersen sana da anlatırım, ama yok ben biliyorum dersen eyvallah
@mete_han
arkadaşlar bizim 4 levent Seyrantpeden RECEP vardı...benim sokakta aşağı komşu olur...bu aralar göremiyorum...yarışta oda olacakmı...
Recep bir antremanda kendini ve motorunu pert etti. Adamın kafasından kask çıkmış, çene mene dağılmış. Biraz apaçiydi ama motoru çok iyi gidiyordu. Bu sene yarışıp yarışmayacağını bilmiyorum.