Tekirdağ'dan Ata'nın Huzuruna... 10Kasım2013

Helal olsun çok güzel gezi olmuş, fotoğraflar birbirinden güzel, düzenli blog tutsan sürekli takipçin çok olur, hepinizin yüreğine sağlık :cat:

Ramazan kardesım bir gezi ancak bu kadar guzel anlatılırdı... Hemde benım yol alalım dıye fotograf ıcın bıle durdurmamama rağmen :)) eline sağlık .ayrıca nallıhan ve beypazarındakı on numara rehberlık hızmetı ıcın sana ve orada tanıştığımız Ramazan arkadaşıma tekrar teşekkürler tabiki annen ve babanıda anmadan geçemem mükemmel şeklide mısafır edıldık ne kadar teşekkür etsek azdır .. Gönüller amaçlar bir olunca hersey her yapılan güzel olur...bundan önceki Ayvalık... Çanakkale... Bayramiç ayazma.. Ve daha yaptığımızı birçok gezıler gibi... Inşallah bırdahakı gezimizde tekrar buluşmak üzere...... Serengeti kaplanı 1:))))

anlamlı bir geziye katılan ufuk ve barış abime çılgın motorcu ramazan kardeşime çok teşekkür ederim.sizinle tanışmak ayrı bir keyifti,amacınıza ulaştığınız ve evinize sağ salim evinize döndüğünüz için mutlu oldum.her ne kadar sohbet muhabbet yarım kalsada dünya küçük nice gezilere diyorum.tekrar görüşmek üzare...

GÜZEL DEMEK ÇOK EKSİK KALIR BU GEZİYE.. YÜREĞİNİZE VE TEKERİNİZE SAĞLIK..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tekerine sağlık ,güzel gezi olmuş Keşke imkanım olsaydıda bende gelseydim...

nallıhan ı gezmek bir türlü nasip olmadı..inşallah bi,r gün seninle gitmek nasip olur.........

Ramazan arkadaşım bende seni tanıdığıma çok sevindim. Çok güzel bir yolculuktu..Resimler ve anlatımın çok güzel olmuş... Eline sağlık... Öncelikle annenin yemekleri ve misafirperverliği sonrada güzel beypazarı turu çok güzeldi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eline sağlık,çok güzel olmuş

Gerçektende çok güzel ve bir o kadar da anlamlı bir gezi olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar