[Tekirdağ - MT]

arkadaşlar Çerkezköyde honda shadow ya da yamaha dragstarı olan ya da tanıdıgı olan var mı ?

Mehmet güldürdün beni akşam akşam işte arada bir romantik choppercı eksik :))

Motosikleti
N'aC'i
olur olur zamanla herşey olur sercan :) alda özledik V motor sesini az dinleriz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
VyJQGj.jpg
[/url][/IMG]

Herkese iyi hafta sonları dilerim. Bugün Çorlu - Tekirdağ - Çorlu biraz dolaştım. Tekirdag'dan dönerken bi grup motorcu arkadaşla karşılaştım. Tanışmak ve gazlamak isterim.

Herkese merhaba.
Çorluda ekipman alabileceğim yerler hakkında bilginiz var mı? Nerelerden kask mont eldiven dizlik tarzı ekipman alabilirim?

Çorlud aynı sıkıntıyı bende yaşadım motor ekipmanı satan bir yer bulamadım var ama olandada çok az çeşit var. bu yuzden tum ekipmanımı internetten satın almak zorunda kaldım. şimdi sıra geldi motor muayenesine motoru muayeneye goturucem ama oncesinde sağlam bi bakıma sokmak istiyorum. Motyorum keeway superlight 150 . Tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?

Merhaba beyler aranızda çorlu önerlerde arkadaşlar varsa tanışmak takılmak isterim malum köy baya sıkıcı :D

Herkese iyi günler dilerim. Babaeski'de motosiklet ekipman satan bir mağaza duydum yerini bilen var mı acaba?

Herkese iyi günler dilerim. Babaeski'de motosiklet ekipman satan bir mağaza duydum yerini bilen var mı acaba?

Ozdinc Motor
Babaeski Merkez
Address: Sanayi Çarşısı Belediye Blokları D:10, Babaeski Merkez/Kırklareli
Phone:(0288) 512 2946

http://ozdincmotorsiklet.com/

Çorlud aynı sıkıntıyı bende yaşadım motor ekipmanı satan bir yer bulamadım var ama olandada çok az çeşit var. bu yuzden tum ekipmanımı internetten satın almak zorunda kaldım. şimdi sıra geldi motor muayenesine motoru muayeneye goturucem ama oncesinde sağlam bi bakıma sokmak istiyorum. Motyorum keeway superlight 150 . Tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?

biraz geç geldi cevap ama tuğrul usta var yuriçi kargo nun sokağında ona gidebilirsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
ora nerde bi çeşme var köyün arka tarafında bi yere gidiyo ama daha hiç gitmedim oradan
Emir kardeşim,
Kirazdereye şu şekilde gideceksin

askeri tesisin önünden devam edip eski çöplüğü geciyorsun,ileride yol üstünde karaçalı doğalgaz tabelası göreceksin,sağ aşağıda iki tane çeşme vardır,yolu takip ettiğinde sağında doğalgaz pompalarını görürsün ondan sonrası kirazdereye çıkar,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar