- Motosikleti
- N'aC'i
hayırlı olsun alanada satanada savas abi.
hayırlı olsun alanada satanada savas abi.
Mehmet cevap için teşekkürler:cat:
son 12 gün. kıbrıstan çorluya yolculuk başlıyor. ehliyetimi ve motorumu alır almaz aranızdayımşuan zaten gönülden aranızdayım herkese iyi akşamlar
Merhabalar, Bende 3 yıldır burda okuyorum, Çerkezköy yolu üzerindeki mühendislik fakültesinde.
Ehliyet kartımı bugün almaya gittim fakat kart bitmiş.Ne zaman geleceği de belirsiz.
Şuan için sorup soruşturma dönemimdeyim, ekipman-motor hakkında yazılarınızı okuyarak sizden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.Yaş 21.Motorsiklet hakkında muhabbeti seven, acemice sorularımdan sıkılmayacak arkadaşlarla da çay muhabbetine varım![]()
Merhabalar, Bende 3 yıldır burda okuyorum, Çerkezköy yolu üzerindeki mühendislik fakültesinde.
Ehliyet kartımı bugün almaya gittim fakat kart bitmiş.Ne zaman geleceği de belirsiz.
Şuan için sorup soruşturma dönemimdeyim, ekipman-motor hakkında yazılarınızı okuyarak sizden birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.Yaş 21.Motorsiklet hakkında muhabbeti seven, acemice sorularımdan sıkılmayacak arkadaşlarla da çay muhabbetine varım![]()
Ne yalan söyleyeyim Trakya'ya bende çok seviyorum. Bende tereddütler içinde geldim ama kısa zamanda geçtikısa zamanda tanışmak dileği ile