- Motosikleti
- SuZan
geçmiş olsun
Len kanka ne adamsınkanka Cbf güzeldir güzel . Ama büyütcem dersen De tam zamanı
Benim motorun plaka işi olursa gideriz olmadı senin motorla gideriz .
Bu arada bende sym evo aldım hadi hayırlısı![]()
( telefondan yazıyorum listeye beni de ekleyebilirsiniz)
Len kanka ne adamsınkanka Cbf güzeldir güzel . Ama büyütcem dersen De tam zamanı
Benim motorun plaka işi olursa gideriz olmadı senin motorla gideriz .
Bu arada bende sym evo aldım hadi hayırlısı![]()
( telefondan yazıyorum listeye beni de ekleyebilirsiniz)
arkadaslar motorum 15 hazıran cumartesi gününe tekirdağda bir öğretmen abimize rezerve edildi. kısmetse pazartesi satışı vericez..
arkadaslar motorum 15 hazıran cumartesi gününe tekirdağda bir öğretmen abimize rezerve edildi. kısmetse pazartesi satışı vericez..
abi bi eksiğimiz yok. bakkala bile bırak kaskı dizlikleri eldivenleri takıp çıkıyoruzuyarın için teşekkürler.
Beni yazıhaneme 100 metre mesafede durdurdular,Artık alışılan kontrol noktalarını da kullanmıyorlar
mesela Atatürk Meydanında,Tonguçların önünde,Çarşıda Yapı Kredi Bankası'nın önünde bile kontrol var.
. Arkadasım buyuk gecmıs olsun ....Arkdaslar Kulagınız Delik Olsun Motorumu Satıyorum..Aldıgım Fiyata Vericem Gitcek Nalet Olsun Yaaaaa :salut:
Arkadaşım Çok Tahlıhsız Bı Kaza Gecirdiği(Gözümün Onumde) ::facepalm1:: İçin Bu Saatten Sonra Motorumu Kapalı Garajımdan Cıkarmıyorum, Brandasının Altında ve Yenı Sahibini Bekliyor Olucak..r:
ale:
http://www.malkarasonhaber.com/malkarasporlu-eski-futbolcu-erman-caliskan-kaza-gecirdi/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sade.ce-bandit-k6-122549268/detay/
...
hemen bakıyorum abi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
yok sahibindende abi. satıldı heralde ?
CBF150 'im an itibarıyla kaporası alınarak satılmıstır. pazartesi günü tekirdağ merkez de satışını veriyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------
Gelsin Yamaha Xmax 250 :bounce: