[Tekirdağ - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Len kanka ne adamsın :) kanka Cbf güzeldir güzel . Ama büyütcem dersen De tam zamanı

Benim motorun plaka işi olursa gideriz olmadı senin motorla gideriz .

Bu arada bende sym evo aldım hadi hayırlısı :)

( telefondan yazıyorum listeye beni de ekleyebilirsiniz :) )

Hayırlı olsun Ramazan.

Len kanka ne adamsın :) kanka Cbf güzeldir güzel . Ama büyütcem dersen De tam zamanı

Benim motorun plaka işi olursa gideriz olmadı senin motorla gideriz .

Bu arada bende sym evo aldım hadi hayırlısı :)

( telefondan yazıyorum listeye beni de ekleyebilirsiniz :) )

hayırlı olsun ramazan kazasız belasız sürüşler...

Motosikleti
SuZan
arkadaslar motorum 15 hazıran cumartesi gününe tekirdağda bir öğretmen abimize rezerve edildi. kısmetse pazartesi satışı vericez..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi bi eksiğimiz yok. bakkala bile bırak kaskı dizlikleri eldivenleri takıp çıkıyoruz :) uyarın için teşekkürler.

Beni yazıhaneme 100 metre mesafede durdurdular,Artık alışılan kontrol noktalarını da kullanmıyorlar

mesela Atatürk Meydanında,Tonguçların önünde,Çarşıda Yapı Kredi Bankası'nın önünde bile kontrol var.

Beni yazıhaneme 100 metre mesafede durdurdular,Artık alışılan kontrol noktalarını da kullanmıyorlar

mesela Atatürk Meydanında,Tonguçların önünde,Çarşıda Yapı Kredi Bankası'nın önünde bile kontrol var.

evet salı günü o arada bi yerde babamlar ıbıraktım ara sokağa sağa gireyim dedim girdim.. meğer ters yönmüş. önüme araba çıktı.. kalakaldım öylece :) hemen damladı polis. geri çıkarttı beni çektirdi sağa ehliyet ruhsat dedi .. bilmiyordum falan dedim. levha dikkat etmedim dedim. o arada arabanın plakayı gördü aa ankaralıymışın sen falan. ehliyete baktı verilen yer ankara. Tamam devam et sen dedi :) yoksa kitleyecekti cezayı..acımasızlar ya ordakiler. bu işler olurken 2-3 motor çevirdiler. biri kasksızdı.. saçları dik dikti.. aman saçları bozulmasın aman

Arkdaslar Kulagınız Delik Olsun Motorumu Satıyorum..Aldıgım Fiyata Vericem Gitcek Nalet Olsun Yaaaaa :salut:
Arkadaşım Çok Tahlıhsız Bı Kaza Gecirdiği(Gözümün Onumde) ::facepalm1:: İçin Bu Saatten Sonra Motorumu Kapalı Garajımdan Cıkarmıyorum, Brandasının Altında ve Yenı Sahibini Bekliyor Olucak..:pr::pale:

http://www.malkarasonhaber.com/malkarasporlu-eski-futbolcu-erman-caliskan-kaza-gecirdi/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sade.ce-bandit-k6-122549268/detay/

...
. Arkadasım buyuk gecmıs olsun ....

Motosikleti
SuZan
CBF150 'im an itibarıyla kaporası alınarak satılmıstır. pazartesi günü tekirdağ merkez de satışını veriyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------

Gelsin Yamaha Xmax 250 :bounce:

Burgazda temiz birtane satılık vardı eğer hala almadıysan bi görüş istersen

Motosikleti
SuZan
hemen bakıyorum abi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------

yok sahibindende abi. satıldı heralde ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar