[Tekirdağ - MT]

istediğin zaman katıl Ramazan, versys650,fazer 600,nc700x,varadero,3 tane cbf150,1 mondial drift,birde benim rks 150 idik gezide.

bugün tam 1ay doldu, 2450 km oldu :)

Burak abicim.

ben bizim kral gruptan bahsetmiştim :) MT sayesinde tanıştığım Ufak abim ve Mehmet kardeşim.. Mükemmel yol yapıyorlar. Aralarında yokum :(

Sen de geziyorsun maşallah..alıştın motoruna :) seninle de bir tanışamadık dükkana uğrayacam dedim fırsat olmadı. Sen gelirsen buralara ( yanlız ) mutlaka haber ver abicim, görüşelim

Motosikleti
SuZan
Benzin nerden aldın söylede almıyalım bari
Mürefte çıkısında bi yerdi adını tam bilmiyorum rasim abi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:41 ----------

kral kankam benim.. iyi geziyorsun maşallah..katılamıyorum sizlere beni affedin :(
bizde senin yokluğunu hissediyoruz üstat. insallah yeni makinanla yine birlikte yollarda olucaz. 2 ayda 5200 km :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler Çorlu'da bugün motor topluyorlar haberiniz olsun,
İlin diğer yerlerinde de aynı şey olacaktır.
Özellikle kaska takmışlar.
Her şey tamam olsa bile GBT si bilgisayar sorgusu 15 dakika çalıyorlar bizden.
Suriyeli olsak daha özgür olurduk:(

Motosikleti
SuZan
Beyler Çorlu'da bugün motor topluyorlar haberiniz olsun,
İlin diğer yerlerinde de aynı şey olacaktır.
Özellikle kaska takmışlar.
Her şey tamam olsa bile GBT si bilgisayar sorgusu 15 dakika çalıyorlar bizden.
Suriyeli olsak daha özgür olurduk:(

abi bi eksiğimiz yok. bakkala bile bırak kaskı dizlikleri eldivenleri takıp çıkıyoruz :) uyarın için teşekkürler.

Motosikleti
SuZan
rota hazır..
p07mj.jpg
[/url][/IMG]

http://www.akillifiyat.com/productimage/COBRA_MT_850_en_ucuz____cobra_mt_850__178.jpg

QUOTE]

Hocam motorda, yolda deneyebildin mi? Deneyimlerini alabilirmiyiz

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------

Yazan tüm abilerime arkadaslarıma tekrar selamlar. Güzel bir hafta sonu geçiriyorsunuzdur insallah.

ufuk abi resim atıyorum. gece sürüşü. uzun yol. ve virajlı yollarda cok etkisi olacak..
http://www.akillifiyat.com/productimage/COBRA_MT_850_en_ucuz____cobra_mt_850__178.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------

abi sözüm olsun ilk rota şarköyde bi çayını içmek olsun :)

Beceremedim yeniden attım mesajı :)

Hocam motorda, yolda deneyebildin mi? Deneyimlerini alabilir miyiz?

mehmet rotan mükemmel. keşke bende gelebilsem.. motor yorabilir seni çok mola vererek git. kalacağın yerleri ayarla şimdiden.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mehmet'in Mürefteden aldığı benzinlik Şarköye giderken Mürefte çıkışında sağdaki Petline bende artık almıyorum ordan.Mehmet Kıyıköy gezisi varmış gitmeyi istiyorum fakat hiç gitmedim sen gidecekmisin gidersen sen yolu biliyorsun yardımcı olursun tlf dan ararım akşam.

var olmaz mı..

yıldızkent kavşağından kapaklıya doğru giderken solda anaokulu var.. ordan sola gir.. 100-150 metre sonra sağda lastikci ADnan usta var.. Özdinç lastik diye geçer dükkan.. orda ustama danış sor.. ok ? motosiklet tamircisi getirtti istanbuldan beraber dükkan açacaklar..

bak geçen hafta en son ne yaptık beraber ( motosiklet ustası ile geçen hafta tanıştık. işinin ehli biri. gidersen selam söyle )

Burdan konuyu bir oku.. Yazı ve resimler var

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/22974-honda-cbf-150-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-1626.html

iyi dilekleriniz teşekkürler:), kask mont eldiven koruma hepsi tamam, direksiyon sınavından da geçtim trafik harcını yatırıp ehliyeti alıcam inş en kısa sürede, bu arada motor geçen seneden beri hiç kullanılmadığından yağ filtresi ve yağı değişmesi gerekiyor, yıldızkentte ikamet ediyorum bu taraflarda yağ değişimi için götürebilecğim bir usta var mı malum henüz trafiğe çıkamıyorum:)

Kapaklı nufus etti 3 , Ramazan, yeni arkadaşta katılırsa bigün oturalım bi cafede muhabbetleyelim ne dersiniz ?

Motosikleti
SuZan

QUOTE]

Hocam motorda, yolda deneyebildin mi? Deneyimlerini alabilirmiyiz

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------

Beceremedim yeniden attım mesajı :)

Hocam motorda, yolda deneyebildin mi? Deneyimlerini alabilir miyiz?

motorda yolda denedik.. kapasitif mikrafonlar (elsiz) wox kullanımında 60 km üzerinde rüzgar sesi aşırı olduğundan göndermeyi kesmedi. ufak bi işlemle mandallı (tuşlu) gönderme ile sorun yok. birde çorluda aselsanın orjinal kulaklıklarından bulmak cok zor. nette de aradım bulamadım. bende (elektronıkcıyım) kulaklıkları kendim yaptım. ses gayet net.. hatta telsizlerin ses kademesini 1 e cekmek zorunda kaldık.

Motosikleti
SuZan
Mehmet'in Mürefteden aldığı benzinlik Şarköye giderken Mürefte çıkışında sağdaki Petline bende artık almıyorum ordan.Mehmet Kıyıköy gezisi varmış gitmeyi istiyorum fakat hiç gitmedim sen gidecekmisin gidersen sen yolu biliyorsun yardımcı olursun tlf dan ararım akşam.

Ramazanın gazıyla motoru satışa çıkardım. TMK 'nın etkinliğinde olucam %90 abi. gelirsen alo de.

Ramazanın gazıyla motoru satışa çıkardım. TMK 'nın etkinliğinde olucam %90 abi. gelirsen alo de.

Len kanka ne adamsın :) kanka Cbf güzeldir güzel . Ama büyütcem dersen De tam zamanı

Benim motorun plaka işi olursa gideriz olmadı senin motorla gideriz .

Bu arada bende sym evo aldım hadi hayırlısı :)

( telefondan yazıyorum listeye beni de ekleyebilirsiniz :) )

Arkdaslar Kulagınız Delik Olsun Motorumu Satıyorum..Aldıgım Fiyata Vericem Gitcek Nalet Olsun Yaaaaa :salut:
Arkadaşım Çok Tahlıhsız Bı Kaza Gecirdiği(Gözümün Onumde) ::facepalm1:: İçin Bu Saatten Sonra Motorumu Kapalı Garajımdan Cıkarmıyorum, Brandasının Altında ve Yenı Sahibini Bekliyor Olucak..:pr::pale:

http://www.malkarasonhaber.com/malkarasporlu-eski-futbolcu-erman-caliskan-kaza-gecirdi/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-sade.ce-bandit-k6-122549268/detay/

...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar