Seni Sarılar'dan alırız
Otoobüsü cıkarsana hepimiz gidelim.
abi ne demek tabiki götürür düm fakat aracımı satmak zorunda kaldım şu anda işsizim bir şöför işi filan arıyorum
Seni Sarılar'dan alırız
Otoobüsü cıkarsana hepimiz gidelim.
Hayırlısı olsun Sülo,abi ne demek tabiki götürür düm fakat aracımı satmak zorunda kaldım şu anda işsizim bir şöför işi filan arıyorum
Bu yemeği Cuma gününe ertelesek nasıl olur?EVet Senden Sonra Gittik Köye Adam 17 lira gibi bi para demek istedi kişi başı. Et, Meze, içecek, Salata Vs. Birde Sırt köye Bi Fiyat Soralım bakalım Hacı Abiler![]()
Hayırlısı olsun Sülo,
Allah daha iyisini nasip eder inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:09 ----------
Bu yemeği Cuma gününe ertelesek nasıl olur?
Perşembe günü sabah Ankara'da olmam gerekiyor
Bütün kızlar toplantık toplandık toplandık) moduna girmişken bırakın sırt köyü aşağı sevindikliyi dinleyinn orhanı uzayın boğaza rakı balık fasıl deymeyin keyiflere
)
oturup gezi yazılarına 2 gün ne yazayım diye düşünceğimize,açıp teknoleji sayfamızı 2 ürün alsak,motora binmeden -2 derece olan havanın,seyehat esnasında +12 derece olacağını,uzun bir yolculuğun ardından eve döndüğümüzde bile popomuzun ve diğer organlarımızın hala sıcacık olduğunu hissetmenin vermiş olduğu keyifle,titreyerek yorganın altına girdiğimiz o soğuk ayaz gecelerinin,mazide kaldığını görmenin bu kadar mutluluk verici olduğunu daha önceleride keşfedebilseydik,motorun yerinin kışın garaj olmadığını anlar,yazın olduğu gibi,şimdide toplu sürüşlerimizle kışın hiç gelmediğini,motosiklet sevmeyen o kılıbıklara göstermenin tam zamanının olduğunu düşündüğünüzü hissediyorum....motorcu kışın motorunu eve değil,uzak diyarlarda eğlence mekanlarına park edendir....:cat:
oturup gezi yazılarına 2 gün ne yazayım diye düşünceğimize,açıp teknoleji sayfamızı 2 ürün alsak,motora binmeden -2 derece olan havanın,seyehat esnasında +12 derece olacağını,uzun bir yolculuğun ardından eve döndüğümüzde bile popomuzun ve diğer organlarımızın hala sıcacık olduğunu hissetmenin vermiş olduğu keyifle,titreyerek yorganın altına girdiğimiz o soğuk ayaz gecelerinin,mazide kaldığını görmenin bu kadar mutluluk verici olduğunu daha önceleride keşfedebilseydik,motorun yerinin kışın garaj olmadığını anlar,yazın olduğu gibi,şimdide toplu sürüşlerimizle kışın hiç gelmediğini,motosiklet sevmeyen o kılıbıklara göstermenin tam zamanının olduğunu düşündüğünüzü hissediyorum....motorcu kışın motorunu eve değil,uzak diyarlarda eğlence mekanlarına park edendir....:cat:
Özer, akşam için plan nedir? Savaş Abi ile görüşebildin mi? O Ankara da olacaktı bugün!
tamamBana uyar Savaş Abi...
Kanka sana helal olsun valla ara verdiğim motor sempatim sayende depreşti)) hadi bakalım yaz gelsin de cık ortama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:15 ----------
kankam ilhan yazıcı))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 ----------
Bu sitede ilk günümmotor tutkunu site üyeleri hepinize kucak dolusu selamlar
)
Cuma akşamı yemeğe kimler katılıyor?
1-Canan(fikir sahibi)
2-Özer(organizasyon sahibi)
3-Savaş(yemeğin oburu)
4-Barış(yardımcı obur)
5-scorpions_59
savaş abi 5. olmaya adayım saat kaçta orda olacaksınız