[Tekirdağ - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne bu böyle kaç gündür mesaj atılmıyor burada?

Hakikaten yav,koptuk Tekirdağ MT den
geliyoruz gidiyoruz tık yok:)

Bi Trakya fıkrası yazayım bari

İstanbulda hayvanat bahçesinde Uzunköprülü Adem isimli biri çalışıyormuş,Köyden İstanbula gelenlere iş bulma konusunda çok hevesli bi adamcağız olan Adem'in akrabası olan Teyfik isimli zat ta İstanbula gelmiş bi süre sağda solda çalışmış ve sonra Adem buna hayvanat bahçesinde bi temizlik işi bulmuş.
Teyfik ilk gün hevesle işe gitmiş.Çıkmış hayvanat Bahçesi Müdürünün karşısına.
Müdür buna"bak oğlum" demiş"Sen keçilerin,kuşların,maymunların bi de aslanların kafeslerini temizleyeceksin,yemlerini vereceksin yapar mısın?
Teyfik "yaparım amirim demiş,"ben küyde ep hayvan güttüm zati".
Heyecanla işe girişmiş,Kuşlara"kışt"maymuşlara "hşt",keçilere"pürşt"diye diye kafesleri temizlemiş,yemleri sermiş.
Sıra aslan kafesine geldiğinde epey tırsmış ama sonra adem agasına koşmuş"aga yav" demiş,aslan kafesini nasıl temizliycem,
hayvan bana güzleri kanlı kanlı bakıyo"."kulay be" demiş adem agası."Bak beri şimdi sen aslan kafesine gircen,aslan sana "hır"yapacak,İçççç sesetmeycen,tınlamıycan.Sonra bi daha "hıır yapacak ve yattığı yerden duğrulacak,bakacan gözleri kanlanmış,beri bak burasını unutma yoksam yanarsın Marmara çırası gibi,hayvan duğrulur duğrulmaz hemen ona bok atçan.o da yatçak yerine.Bir iki böyle olur sonra hayvan sana alışır.büüle basit beya,biz de büüüle üğrendik.
Teyfik önce rahatlamış,sonra toparlanmış"iyi be aga,buku nerde bulcam o anda?.
Adem aga gülmüş,"Küçücük kafesin icinde aslan sana iki kere " hıırr " yaptığında er tarafın bok olacak zati,neyi bulamıycan

Hakikaten yav,koptuk Tekirdağ MT den
geliyoruz gidiyoruz tık yok:)

Bi Trakya fıkrası yazayım bari

İstanbulda hayvanat bahçesinde Uzunköprülü Adem isimli biri çalışıyormuş,Köyden İstanbula gelenlere iş bulma konusunda çok hevesli bi adamcağız olan Adem'in akrabası olan Teyfik isimli zat ta İstanbula gelmiş bi süre sağda solda çalışmış ve sonra Adem buna hayvanat bahçesinde bi temizlik işi bulmuş.
Teyfik ilk gün hevesle işe gitmiş.Çıkmış hayvanat Bahçesi Müdürünün karşısına.
Müdür buna"bak oğlum" demiş"Sen keçilerin,kuşların,maymunların bi de aslanların kafeslerini temizleyeceksin,yemlerini vereceksin yapar mısın?
Teyfik "yaparım amirim demiş,"ben küyde ep hayvan güttüm zati".
Heyecanla işe girişmiş,Kuşlara"kışt"maymuşlara "hşt",keçilere"pürşt"diye diye kafesleri temizlemiş,yemleri sermiş.
Sıra aslan kafesine geldiğinde epey tırsmış ama sonra adem agasına koşmuş"aga yav" demiş,aslan kafesini nasıl temizliycem,
hayvan bana güzleri kanlı kanlı bakıyo"."kulay be" demiş adem agası."Bak beri şimdi sen aslan kafesine gircen,aslan sana "hır"yapacak,İçççç sesetmeycen,tınlamıycan.Sonra bi daha "hıır yapacak ve yattığı yerden duğrulacak,bakacan gözleri kanlanmış,beri bak burasını unutma yoksam yanarsın Marmara çırası gibi,hayvan duğrulur duğrulmaz hemen ona bok atçan.o da yatçak yerine.Bir iki böyle olur sonra hayvan sana alışır.büüle basit beya,biz de büüüle üğrendik.
Teyfik önce rahatlamış,sonra toparlanmış"iyi be aga,buku nerde bulcam o anda?.
Adem aga gülmüş,"Küçücük kafesin icinde aslan sana iki kere " hıırr " yaptığında er tarafın bok olacak zati,neyi bulamıycan

:cherry::cherry::cherry::cherry:

Emrah Muratlıya Gelemez , EMrah Muratlıya Gelemez :D

Sevgili Tekirdağ MT üyesi değerli arkadaşlarım...
Hepinizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.
Yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, neşe ve hayallerimizi getirir inşallah.
Seneye görüşmek üzere :)

selam mt yeni yılınız sağlık, mutluluk ve bol kazançlar getirir inşallah. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun.

DEMİR AİLESİ OLARAK
TÜM MT Lİ ARKADAŞLARIMIN YENİ YILINI KUTLAR, AİLELERİMİZLE BİRLİKTE SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR DOLU BİR YENİ YIL DİLERİZ
SEVGİLERİMİZLE
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:​

Bende hayırlı seneler dilerim Trakyalı MT üyelerine...ne de olsa güzel günlerimiz oldu..o günlerin hatırına...herşey gönlünüzce olsun sayın arkadaşlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2010 hayatınızın en keyifli,en bereketli yılı olsun

mutlu yıllar

arkadaşlar o güzel dilek ve temennilerinize bir o kadar daha katarak hepinizin yeni yılını kutluyorum :rendeer:

tüm dostların yeni yılı kutlu olsun !

2010 yılı inşallah en güzel şeyleri getirir hayatımıza.. :)

Tüm MT nin ve motosiklet severlerin Yeni yılının Mutlu , Huzurlu ve Sağlıklı geçirmelerini temenni ederim.

Vay, Tekirdağ MT varmış.. :cyclopsan
23 yıllık Tekirdağlıyım, şimdi haberim oldu yaa...

Selamlar hepinize! Tekirdağ 100.YIL.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar