[Tekirdağ - MT]

yeri ve saati özer belirleyecek

1-Canan(fikir sahibi)
2-Özer(organizasyon sahibi)
3-Savaş(yemeğin oburu)
4-Barış(yardımcı obur)
5-scorpions_59
6-Faruk59
7-Orhan Majesty :)
8-İlhan ?
9-İzzet Abi (FZ6)

10-Süleyman Abi (YamaSülo)
11- ARabalarla gelin Abiler :)

Arkadaşlar 2 yerlede konustum, Hem aşağısevindikli ile hemde sırtköy ile, sevindikli 15 diyor kola içinde..

Sırtköy ise 12.5 diyor Ve İÇtiğiniz Sİze Ait olur diyo Daha önceden de oraya gitmiştik biliyosunuz gayet güzeldi. MEnü Şöyle;

1 Kg Et ( Kişi Başı 250 g düşer,)
Yogurt (Büyük)
4 KİŞİYE 1 SALATA,
meZE.. mEYVELER VE çaYLAR BENDEN OLUR DİYOR..

öNEMLİ nokta şu; İçeçekler Sİze Ait Diyor Kola 1.5 tl Bİra 3 tl.. Bİlginiz Olsun.. Saat Olarakta 20 iyi SAnıyorum.. Eh Hadi Bakalım elleri GÖrelim .. Listeyi Düzenleyeyim bende.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sırtköy ulaşım açısından daha uygun

1-Canan
2-Özer
3-Savaş
4-Barış
5-scorpions_59
6-Faruk59
7-Orhan Majesty
8-İlhan ?
9-İzzet
10-YamaSülo
11-vecihihürkuş

Son düzenleme:
arkadaşlar hava yağmurlu bu akşam yarın akşama olabilirmi benim üstü kapalı motosikletim yok:)

Güzel bir akşam ve de sohbet oldu arkadaşlar. Daha sık yapmalıyız... Bendeki resimleri ekliyorum hemen... Özer, sendekileri de bekliyoruz...

yemek

arkadaşlar birbirimizi özlemiştik çok güzel oldu öbür arkadaşlarda gelseydi de özlem giderseydik onlarıda özledim valla:)

arkadaşlar birbirimizi özlemiştik çok güzel oldu öbür arkadaşlarda gelseydi de özlem giderseydik onlarıda özledim valla:)

arkadaşlar internetim oldu fotorafları atacagım birazdann :)) Aksam sizden sorna evde cok ateslendim. sabah hstaneye falan gittim o ateşle. iğne verdiler bide iğneler alerji yapmaz mı ?
Evdeyim bugünden beri iyice cizildim ya:pale:

bende diyom bu kızan niye transit geçiyo,o gene ateşi varmış,geçmiş olsun kanka.....

Süleyman abi senin yüzün hep gülüyo abi hiç mi derdin yok senin ya harbiden çok neşeli adamsın :cherry:

harbiden güzel program,ben onların motosiklet olduğunu düşünerek izliiyorum daha keyifli oluyo,ilerde bi enduro alırsam novi yide takıp erzincan dağlarından başlayacam gezmeye.bu akşamda hava güzel yokmu gelen........

Senden de hiçbirşey kaçmıyor İlhan ya!
Biryere gitmiyorduk, benim motoru Semih in motorunun yanına yoldaş olsun diye bırakmaya gidiyorduk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar