[Tekirdağ - MT]

Hayret Malkara'dan biri çıktı :)

Özer yeni motorun hayırlı olsun..O kadar anlamam motordan ama görünüş olarak güzelmiş :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aykut hoşgeldin.

aykut kardeşim hoşgeldin aramıza ben çorludan yamahasülo yani süleyman evliyim 2 tane bir kız bir oğlan çocuklarım var otobüsçüyüm müzik dinlemekten motorla gezmekten hoşlanırım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.:)

herkeze merhaba hosbulduk

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:37 ----------

süleyman abı tekırdağ rıhtımda kım oturdu senın yanına :)

Motorum çalındı plaka 34 uf 667 ybr 250 kırmızı arka çanta shad marka 50 lt ön çamurlukta çatlak var
bulanın görenin 0535 748 99 32 nolu telefona bildirmesini rica ederim.saygılar bir gün inşallah sizin başınıza gelmez..

Hoşgeldin Aykut, kalıcı olman dileği ile umarım kısa sürede tanışırız.
Roket geçmiş olsun, görürsenk bu civarlarda haber ederiz...

:)
abi cansuyla karıstırmıyorsun dimi :)(şakaydı)
turuncu kazak vardı üstümde.

Aykut Tanıt Bakalım Kendini ::) Aramızda Seni Tanımayan ARkadaşlar Var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------

Motorum çalındı plaka 34 uf 667 ybr 250 kırmızı arka çanta shad marka 50 lt ön çamurlukta çatlak var
bulanın görenin 0535 748 99 32 nolu telefona bildirmesini rica ederim.saygılar bir gün inşallah sizin başınıza gelmez..

Dostum eğer buraya Düşerse Mutlaka Takip Ederim .. Geçmiş Olsun umarım en kısa zamanda bulunur :salut:

günaydın tekirdağ ahalisi
nasıl gidiyor bakalım hayat edirne yağurlu bi kaç gündür .
gerçi hoş benim şimşeğe bu hafta sonu kavuşuyorum ama işallah bi kaç gün havalar müsade ederde bir buçuk aylık hasretimi gideririm. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar