[Tekirdağ - MT]

Evet bu aksam saat 22.00 de hareket ılhanın evınden

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:41 PM ----------

Sende gel suluman abi

Yarın kısmetse erikliye gidicem manzaralı güzel bir yol biliyormusunuz tekirdağ'dan :silent:

Hyosung GT250 yağ filitresi?

Arkadaşlar merhabalar...
Çorlu Hyosung bayii kapandıktan sonra ortada kaldım.Servisiz kaldık.
Çerkezköy veya Çorlu da GT 250 ye uyan yağ filitresi bulabileceğim biryer var mı?

Arkadaşlar merhabalar...
Çerkezköy veya Çorlu da GT 250 ye uyan yağ filitresi bulabileceğim biryer var mı?

valla bilemiyorum.. Yalnız usta sıkıntın olur ise TEkirdağ da Nuray Usta Veya Lüleburgazda Ali TEZCAN 'DAN Yardım olabilirsin.. Şu Hyosung un yag filtresinide Yine Ali Usta sana Bulabilir Dİye düşünüyorum.. 0542 214 24 25 telefonuda bu..

Arkadaşlar merhabalar...

Çorlu da Murat Tunay var şirketi motonokta http://www.motonokta.com/ adres bilgileri havuzlar yolu üzeri Bim karşısında. Habuzlara doğru inerken sağ tarafta kalıyor. Bu arkadaşa benim adımı da verirsen sana yardımcı olacaktır. Kendisi de eski bir Hy kullanıcısı ve yedek parça mevcut.

pazar sabahı tekırdağdan donerken mıgrosun ordakı ısıklar kırmızı yanıp sonuyodu ben ordan gectım flaş patladı en az 70km ıle gectım . şimdi nolucak halımız bılmem?

pazar sabahı tekırdağdan donerken mıgrosun ordakı ısıklar kırmızı yanıp sonuyodu ben ordan gectım flaş patladı en az 70km ıle gectım . şimdi nolucak halımız bılmem?

sen yanmışın be,200 tl gibi bişey gelmesi lazım,neredeyse sınırın %50 üstünde geçmişin.
o kadar da muhabbetini yapmıştık :)

ee olucağı bu işte hep tuturursun 120 nin altında gitmem diye niye 70 le gittin:p bi de bana yavaş gidiyo dersin:farao: yandın olum gitti bi aylık benzin parası

Savaş abi sen bu gün Muratlı Hükümet konağındamıydın sana benzettim birisini abi:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar