[Tekirdağ - MT]

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İğneada'ya gidemedim ama motorumun başından da ayrılamadım,
şöyle bir çanta seti yaptım

Son düzenleme:
2. el motor kim almak isterse Savaş abiden alsın. Valla motorlarına gözü gibi bakıyor. Ben binmeye kıyamıyorum valla :)

Savaş abi BMW gerçekten bir numara olmuş. Sen motor üzerine bir modifikasyon dükkanıda aç eniyisi :)

Şu DAkika İtibari ile NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ Kimya BÖlümü Mezunuyum :)) Holey:) Kendim İStedim Kendim Gİrdim Kendim Başardım.. Hepsini Kendim Yaptım Şimdi Sıra 12 TEmmuzda Gİreceğim DİKEY GEÇİŞ Sınavında ve Ondan sonrada MÜhendislikte :)) Adım Adım İLerliyorum Harika Bİ DUygu bu :)

Tebrik ederim, inşallah devamını da getirirsin. Derslerde desteğe ihtiyacın olursa ben buradayım :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:26 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:21 PM ----------

Çantalar gerçekten çok yakışmış.
Bugün ben de bütün gün motorla uğraştım, çantalarımı en sonunda taktım. Çok kaliteli değiller (motoru alırken eşantiyon gibi gelmişti), o yüzden biraz modifikasyona ihtiyaç vardı ama bitti çok şükür.
Süleyman, anneanne nasıl oldu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
2. el motor kim almak isterse Savaş abiden alsın. Valla motorlarına gözü gibi bakıyor. Ben binmeye kıyamıyorum valla :)

Savaş abi BMW gerçekten bir numara olmuş. Sen motor üzerine bir modifikasyon dükkanıda aç eniyisi :)

sat bana motorunu geri alırken taNIYAMAZSIN
:p

savaş abi motor çok güzel olmuşta gezmek lazım onunlayaaa garajda durcak olduktan sonra neyleyim DÜNYAYI:) valla tam 300 km dün ben bişey demicem özer kardeşim anlatsın

Çantanın üzerindeki yazı çok hoşuma gitti yanlız :) İnadına Tech- İnadına BMW yazmak lazım aslında :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
savaş abi motor çok güzel olmuşta gezmek lazım onunlayaaa garajda durcak olduktan sonra neyleyim DÜNYAYI:) valla tam 300 km dün ben bişey demicem özer kardeşim anlatsın

Hastamız olduğu için ayrılamadım Çorlu'dan.
Yoksa İğneada'yı geçen yıldan beri sayıklıyorum ben.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:04 AM ----------

Çantanın üzerindeki yazı çok hoşuma gitti yanlız :) İnadına Tech- İnadına BMW yazmak lazım aslında :)
BMW ye inat değil,Touratech'e inat benimki
Touratech çantalar 2.000 Tl neredeyse

Açıkçası çanta üzerindeki yazıya ben de takılmıştım :D

Güzel olmuş çantalar :)

hahahaha kötü haber çabuk yayılır onu espiri olarak söyleyen kırmızı yanaklı kardeşim varya ismi lazım değil ama baş harfi (ö) acaba o andaki hali nasılmış acaba biliyormuuuuuuuu:)

ne resmi ya biz orda ölüyoduk koyun can derdinde kasap et derdinde bi kerem onlar manda değil inekti:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar