[Tekirdağ - MT]

Merhabalar..

Pazar günü Muratlı Günay sürücü kursuna ön görüşmeyi yapmak için gittik.İndirimli fiyat olarak bize 1255 Lira fiyat çıkardılar.B+A2 Tekirdağ'a sordum arasında pek bir fiyat farkı yok.Benim kafamı kurcalayan konu ise ayrıyetten A2 içinde kurs ücreti alacaklar her yerde bu böyle mi?Sorun yok ise bu teklifi kabul edeceğim.

Anlaşmamızı aynı bu şekilde:
-B-
500TL Kurs ücreti.
40 TL Yazılı Sınav.
40 TL Direksiyon .
+
-A2-
300 TL Kurs ücreti.
40 TL yazılı sınav.
40 TL Direksiyon.

MASRAFLAR

215 TL Vergi.
40 Ehliyet
20 Dosya
20 Sertifika

= 1255 TL

beyler bende 19 mayısta muratlı - saray - kıyıköy - çerkezköy ve silivri yaptım en son silivriden tekirdağa döndüm. toplam 300 km yapmışım :) rüzgar felaketti bir kaç kez şerit değiştirdim ve motoru yatırarak gitmek zorunda kaldım hatta silivriye 5 km kala artık dayanamadım dinlenmek için durduğumda bir tırın rüzgarı motoru olduğu yerde deviriyordu ama keyifliydi. Özer sanada uğramak istedim ama dükkanı bulamadım :) bir dahaki sefere artık.

beyler bende 19 mayısta muratlı - saray - kıyıköy - çerkezköy ve silivri yaptım en son silivriden tekirdağa döndüm. toplam 300 km yapmışım :) rüzgar felaketti bir kaç kez şerit değiştirdim ve motoru yatırarak gitmek zorunda kaldım hatta silivriye 5 km kala artık dayanamadım dinlenmek için durduğumda bir tırın rüzgarı motoru olduğu yerde deviriyordu ama keyifliydi. Özer sanada uğramak istedim ama dükkanı bulamadım :) bir dahaki sefere artık.

Benim dükkanın önünden geçtin.. Shell KArşısındayım ben :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 PM ----------

Merhabalar..

Pazar günü Muratlı Günay sürücü kursuna ön görüşmeyi yapmak için gittik.İndirimli fiyat olarak bize 1255 Lira fiyat çıkardılar.B+A2 Tekirdağ'a sordum arasında pek bir fiyat farkı yok.Benim kafamı kurcalayan konu ise ayrıyetten A2 içinde kurs ücreti alacaklar her yerde bu böyle mi?Sorun yok ise bu teklifi kabul edeceğim.

-B-
500TL Kurs ücreti.
40 TL Yazılı Sınav.
40 TL Direksiyon .
+
-A2-
300 TL Kurs ücreti.
40 TL yazılı sınav.
40 TL Direksiyon.

MASRAFLAR

215 TL Vergi.
40 Ehliyet
20 Dosya
20 Sertifika

= 1255 TL

Bu fiyatlar cok pahalı halilim. Lüleburgaz sürücü kursu ile bi konussana

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar..

-B-
500TL Kurs ücreti.
40 TL Yazılı Sınav.
40 TL Direksiyon .
+
-A2-
300 TL Kurs ücreti.
40 TL yazılı sınav.
40 TL Direksiyon.

MASRAFLAR

215 TL Vergi.
40 Ehliyet
20 Dosya
20 Sertifika

= 1255 TL

Sitede qi gelişim sürücü Kursu topiğine bi sor istersen ordn arkadaş online ise anında yanıtı alırsın :) Hemde daha Kesin biLgi edinmiş olursun

Benim dükkanın önünden geçtin.. Shell KArşısındayım ben :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 PM ----------

Bu fiyatlar cok pahalı halilim. Lüleburgaz sürücü kursu ile bi konussana

Özercim bakdım dershane aradım birde sizin karşınızda kültğr merkezi gibi birşey inşaatı vardı onu görmeye çalıştım ama birdahaki sefere bulacam inşallah :)

Özer abi Lüleburgaz sürücü kursunu aradım her şey dahil 915 lira dediler nasıl :) B+A2 Sevdim ben bu işi arada dağlar kadar fark var:mrgreen:

19.05.2009 tarihinde yaptığımız İstanbul kaçamağından birkaç kare. Hava çok rüzgarlıydı. Öyle rüzgar vardı ki İstanbul a gidene kadar hep motoru yanlayarak geldik.

İlk önce Akvaryum.com yöneticisi Latif abinin yanına Silivri Selimpaşada ki dükkanını ziyarete gittik.

Dükkan önünde motorların fotolarını çektik.

img5051small.jpg

Dükkanın dışarıdan görünüşü

img5052small.jpg

Bu fotoğrafta ki herkes hem akvarist hem de motor tutkunu arkadaşlardır :)

img5050small.jpg

Kahvaltı yapmaya hazırlanıyoruz burada

img5053small.jpg

Latif abi motorları inceliyor.

img4

Daha sonra Atilla hoca da aramıza katılıyor ve hem balık hem motor hakkında konuşuyoruz.

img5054small.jpg

img5055small.jpg

Fazla vakit kaybetmemek ve bu rüzgarlı hava da da olsa İstanbul u gezebilmek için veda ediyoruz ve hatıra fotoğrafı çekiliyoruz.

img5057small.jpg

ve bizim için maceranın sonu çünki bu dükkana girdik oradan çıkamadık.
Ustanın Maşallahı vardı eli ağır ama işçiliği çok güzeldi.

img5058small.jpg

Sen Bide Gelişime Sor Fİyatları Halil İhsan

GEzi Fotoraflları Güzel AMa Az oolmuş Sülman Dayı :mrgreen:

Bu haftasonu FAruk DEniz VE Gökhan Kankimin Gideceği Haydi Gidelim ŞArköye ORadan Geçeriz HOşköye GEzisine Gitçeğiniz mi :D

Meslek dolayısıyla her zaman pc başındayım e bazen bunalıyorum.Hatta bazen degil bilgisayar görünce fenalara giriyorum :) Bu gün yine bakırköyün yolunun gözüktügü günlerden biriydiki son anda kırmızı uçurtmam yine aklıma geldi dedimki edirne yapayım. Sonra dedimki senin orjinal kayışın yok kırmızı uçurtmanın ipi mipi kopar hayat sana nanik yapar hem bu sfer özgürde yok yanında kim ittirir motoru kim kurtarır seni etme eyleme dedim ve kendimi vazgeçirdim.
Ama illa vurucam kendimi rüzgara hiç kaçarı yok diyerekten attım kendimi yollara.

03012006389.jpg

Önce degirmenaltına gider gelirim dedim dönüşte bu kadarcık yolun beni kesmiyceğini anladım.
03012006390.jpg

Hep gene trakyalıyız ama sanırım biraz pisiz
03012006391.jpg

Sonrasında özer aklıma geldi (By_Star) Hadi oraya dogru gaz açayım dedim.

03012006392.jpg

Kırmızı uçurtmamın küçük ve narin tekerlekleri bu tür kaka yollarda biraz zorlansada beni üzmemek için pek çaktırmadı.
03012006393.jpg

Bir ara kaskı çıkartayımda rüzgarı daha iyi hissedeyim dedim ama bu agaçlardan düşen börtü böcüklerden bir tanesi gözüme girince bizim rüzgar keyfi mundar oldu.Kaskı tekrardan geçirdik kafaya.
03012006394.jpg

Tabelalar neden çekilir gezilerde ? Çeken adamlarada yahu yalan söylemiyorsunuz ya
Gittiginize inanıyoruz biz diye düşünsemde (sanırım onun zevkide ayrı tabela ile hatıra fotosu vs ) aynı şeyi bende yaptım.İNANIN GİTTİM BEN :)
03012006395.jpg

03012006396.jpg

03012006397.jpg

03012006398.jpg

03012006395.jpg

03012006399.jpg

Özer el altından motosikletmi kiralıyor nedir anlamadım dükkanın yanı bu durumda işte
03012006401.jpg

03012006400.jpg

Buda özerin koç her ne kadar çalışmasada özer yaptırmış :D
03012006402.jpg

Herkez uzun geziler peşinde bu yaz yeni bir nefes yeni bir soluk getiriyorum.Artık uzun gezilere çıkan degil kısa tur atan motorcular makbul olacak.
Bir dahaki gezimde evden bakkala nasıl motorla gidip geldigimi paylaşıcam :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen Bide Gelişime Sor Fİyatları Halil İhsan

GEzi Fotoraflları Güzel AMa Az oolmuş Sülman Dayı :mrgreen:

Bu haftasonu FAruk DEniz VE Gökhan Kankimin Gideceği Haydi Gidelim ŞArköye ORadan Geçeriz HOşköye GEzisine Gitçeğiniz mi :D

pazar mı Cumartesi mi gidiyorlar?

ben böyle giderse bikaç hafta yokum, işler haftasonu bayram seyran yok non stop 8 - 8 devam ediyo görüşürüz elbet bi gün , aklıma gelmişken şöyle yaza adalara gitsek bi hafta sonu avşa filan aynı bu şekilde cumartesiden gidip pazar dönsek çadırları filan alsak nasıl olur büyük düşünür ve organizatör özer bey ayarlar bu işi bence iyi olur.

Aha Muratlı kaldırım taşlarını boyamışlar :cherry: bir kaç gündür geçmedim oradan diğişik geldi.Belediye mizin maşallahı var çalışıyor adamlar :queen:

Yollarımızda harika köstebek yuvası gibi yakında petrol fışkırabilir dikkatli olun abiler kenardan gidin

arkadaşlar karabükte motosiklet ehliyetli acil bi tanıdık lazım varsa yardımcı olabilecek söylermisiniz 0536 305 74 00 a bi çağrı atarsa o arkadaş arayacaktır kendisini, şimdiden sağolun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar