Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Faruk'um ve Özer'im herşey için çok teşekkürler.:rendeer: Çok keyifliydi herşey. Bundan sonra her Trakya turunda rahatsız ederim sizi. Beni, evinde ağırlayan Faruk'a ayrıca teşekkür ederim. Gece ki muhabbet çok güzeldi. Sağolasın adaş:rendeer:
arkadaşlar 12 nisan pazar günü istanbul mt sarıyer garipçeye gezi düzenliyor ve bu gezi için bizleride davet ediyorlar .. Ne yapalım sizce.. ? Ayrıca aynı gün Tekirdağ Tunning Car Grubunun Muratlı Aydınköy meşeliğinde Mangal Partisi Var.. İçlerinden Şenol AÇıkgöz Abimiz Bizleride Oraya Davet Etti.. Sizce hangisine gitsek ? Ne yapsak Yorumları bekliyorum=)