[Tekirdağ - MT]

:), seni çok iyi anladım By_Star. O yüzden ortalık fazla karışmadan açıklama yapayım.İsmim Canan olmasına rağmen BAYAN değilim!!!

Evet, Facebook grubundayım ben de.
Motorumu alabilirsem istanbul dan ben de katılacağım gezilere elbette...

benim için fark yapmaz kız erkek motorcu olsunda bugun ilhan abi yanıma geldi tanışmak bugune kısmetmiş çok ii biri kendisini çok yakın buldum iyş.gezilerde de beraber olcaz artık ben pazar izinli değilim ya :pr:

abi balıktan sen mi geliyodun bugun

evet ben geliyodum korna çaldım size ordan gecerken iyi bi gezinti yaptık bizde, edirneye giden arkadaşlar keşke bikaç gün önceden haber verselerdi onlara eşlik edebilirdim ama malesef nete girdiğimde onlar çoktan geziden dönmüştür bile neyse başka zaman inşallah.:wiinkk:

abi dün akşam canımız gezmek istedi gittik ereğliye 7 motor 1 araba gece 2,30 geri dönüyoz süper oldu ya yaz geldi bize gün doğdu

merhaba tekirdag mt:D bende sizin oralardan bir motor aldım kazalı xt 660 r merkezden 59 dp 011 merkezede muratlıdan satılmıs muratlıdaki sahibini tanıyanınız varmı muratlıyada duzceden gelmis muhtemelen duzce plakaıyla gezmistir motorun anahtarı eksikte onunicin ulasmma lazım:D bilgi almak amaclı butun sahiplerine ulastım duzcedeki son sahibi ile muratlıdakı ilk sahibi arasında tıknadım :D anlıcanız ikisinden birinde neyse simdiden cok tsk :D http://www.sahibinden.com/yamaha_xt660r_satilikWQQaXQQ11498538WQQpXQQdisplayitem

merhaba tekirdag mt:D bende sizin oralardan bir motor aldım kazalı xt 660 r merkezden 59 dp 011 merkezede muratlıdan satılmıs muratlıdaki sahibini tanıyanınız varmı muratlıyada duzceden gelmis muhtemelen duzce plakaıyla gezmistir motorun anahtarı eksikte onunicin ulasmma lazım:D bilgi almak amaclı butun sahiplerine ulastım duzcedeki son sahibi ile muratlıdakı ilk sahibi arasında tıknadım :D anlıcanız ikisinden birinde neyse simdiden cok tsk :D http://www.sahibinden.com/yamaha_xt660r_satilikWQQaXQQ11498538WQQpXQQdisplayitem

ben tanıyorum.. bi araştırmasını yapayım sende bana ulaş özelden veya telefondan dostum ..

vallah tekirdağ biliyom birini aynısı vardı mavi ama o mu acaba tekirdağdaki sahibinin ismi lazımolursa söylerim şuan hatırlamıyom yeğen biliyo

nerdeyse motorun butun sahiplerine ulastım bi duzcdeki asubaymıs sahibi ona ulasmadım bide murartlidakine muratlıya satan galeriden gitmis galarici butun herseyinin teslim etik diyo ama motoru aldıgım kiisler cok arastırdık yok diyorlar faturasına kadar vermisler bi kırmızı bide yedek anahtarını galeri arıcam dedi amma hala aramadı asubaya ulascakmıs dogudaymıs kırmızı anahtar cok onemli motor icicin neyse ins bulunur herseyin hayırlısı cok saolun arkadaslar

willy yaa biyere gidecekseniz öle gecen seferki gibi 7 motor falan banada ulaşın ya bende katılırım size [email protected] bu msn adresi benim hafta içi saat 8 den akşam 6 ya kadar açık
yaz geldi artık sezon açıldı diyebilriiz yani :)
yada msn den bana ulaşırsan cep tlf. numarasınıda veririm tanışırız hem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar