[Tekirdağ - MT]

arkadaşlar topici mizin etiketlerini tekirdağ ve tekirdağ mt trakya mt' ye çevirtiyorum... Etiketler böyle olmamalı..

bugün Saat 13.30 Da Sahilde Bulusuyoruz.. Irtibat Numarası 0 538 842 8210 ... özer

sizde hoş geldiniz
havaların ısınmasıyla gezilerimiz tam gaz devam edecektir,bizi bekleyin :rendeer:

Faruk'um ve Özer'im herşey için çok teşekkürler.:rendeer: Çok keyifliydi herşey. Bundan sonra her Trakya turunda rahatsız ederim sizi. Beni, evinde ağırlayan Faruk'a ayrıca teşekkür ederim. Gece ki muhabbet çok güzeldi. Sağolasın adaş:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TEKİrDAĞ / Şarköy :cherry::cherry::cherry:

arkadaşlar 12 nisan pazar günü istanbul mt sarıyer garipçeye gezi düzenliyor ve bu gezi için bizleride davet ediyorlar .. Ne yapalım sizce.. ? Ayrıca aynı gün Tekirdağ Tunning Car Grubunun Muratlı Aydınköy meşeliğinde Mangal Partisi Var.. İçlerinden Şenol AÇıkgöz Abimiz Bizleride Oraya Davet Etti.. Sizce hangisine gitsek ? Ne yapsak Yorumları bekliyorum=)

mrh güzel memleketimin güzel motorcuları ben gebzede oturuyorum inşallah bu sitenin sayesinde bir gezide tanışırız :bestmt:

Özer abi Aydınköye giderseniz benide çağırın motorla gelirim Trafiğe çıkamıyorum Ehliyeti alana kadar böyle devam :=)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar