[Tekirdağ - MT]

ewet eksozdan birz fazla ses çıkıyorsa yaptıramıyorsun
birde zenon far var o yüzden de olmuyor
onun için edirneye gittim

hım... kanka şansımı tekirdağda deneyip olmassa edirneye gitsem olar mı acaba gerçi benim ilk muayene 2010 da falan olması lazım ama olsun yinede sorayım Biladerim:cat:

30 nisan 2008 den sonra heryer özele geçicek edirneye falan gitmene gerek yok yani.tekirdağ da yaptırabilirsin,tabi yaparlarsa.2006 model arabayı bile geçirmemişler anla işte.

slm arkadaşlar bende t.dağ merkezdeyim birlikte birseyler yapmanın zamanı geldi :bounce:etkinliklere seveseve katılırım hadi t.dağ MT etkinlik resimleri gerekli bu sayfaya:):cat:

Son düzenleme:
oh iyi iyi aramıza biri daha katıldı :cherry:
Dostum bende tekirdağ/merkezden...
faruk cuma gunu canakkaleye gidiyo..atla git sende...
yaz gelsin bende katılcam aranıza :wiinkk::cat:

gelmek isterdim faruk ama iş işte çalışıyorum :( önümüz yaz çok etkinliklerde buluşucaz :cat:

valla biz zaman zaman buluşuyoruz..Toplanıyoruz Sahilde.. 18 mayısta kırklareli drag yarışlarına gidicez olmassa hep beraber gideriz dostum

haberleşelim walllah mesala bu hafta sonu hava guzel olursa buyrun gelin misafirim olun (ev gezmesi gibi oldu ama) :)rıhtımda birer çay söyleyim size DENİZ'e nazır :cat:

Son düzenleme:
haberleşelim walllah mesala bu hafta sonu hava guzel olursa buyrun gelin misafirim olun (ev gezmesi gibi oldu ama) :)rıhtımda birer çay söyleyim size DENİZ'e nazır :cat:

kısmet dostum neden olmasın :) Bakarız Güzel Olursa Zaten Her Pazar SAhildeyim Ben Burdan ARkadaşlarda Oluyor... Neyse Bakalım... o Gün Bi Yaklaşsında ;)

hava sartları nedeniyle cumartesinden beri motorum garajdaydı bugun havayı biraz güzel görünce çıkardım hemen özlemisim ya bu duygu bambaşka birsey kimse motorundan uzak kalmasın yazıyı her okuyan bi amin der işallah :cherry:

amin valla amin
of yaa ooff :pr::pr: elimde bi kuş dururken havadaki 10 kuşa gözü diktim elimdekide kaçtı...:pr::pr::pr:
motoru tam alcaktım yine terslik cıktı...kader mi kısmet mi nedir anlayamadım birturlu :pr::pr::pr:

amin valla amin
of yaa ooff :pr::pr: elimde bi kuş dururken havadaki 10 kuşa gözü diktim elimdekide kaçtı...:pr::pr::pr:
motoru tam alcaktım yine terslik cıktı...kader mi kısmet mi nedir anlayamadım birturlu :pr::pr::pr:

kanka olucak olucak senin Alıcaksın Biliyorum :cat: o konuda Bi sıkıntın olmasın :bounce: Anlıyorum Bi an Önce olsun istiyorsun :p Ama işte .. ORtada Hersey :) :rendeer:

ben o gün çalışıyorum ama yanınıza uğrayabilirim biraz,gece işe gidicem uyumam lazım.

slm ben çorludan arkadaşlar
ehliyeti almaya az kaldı bende yolardayım bundan sonra :)
bu arada arkadaşlar belirli bi toplanma yeriniz varmı varsa bilmek isterimm

zaman zaman pazar günleri tekirdağ rıhtım cafede bulusuyoruz.. tabi bulusmadan önce buraya yada trakya mt bölümüne tarih ve zamanı yazıyoruz.. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar