[Tekirdağ - MT]

arkadaşlar merhaba nasılsınız ..
edirneye gidiyorsunuz herhalde iyi eğlenceler size ..

Kısmetse yarın sabah 9-9.30 gibi yola çıkacaz. Bugün yarın hava durumu ile ilgili bilgi aktarırsanız ona göre önlem alır geliriz.

Vereceğiniz bilgiler için şimdiden tşk arkadaşlar.

Yarın Sofuoğlunu seyrededebileceğimiz bir yer varmıdır.

Son düzenleme:
bugun hava tekırdağ'da super...rıhtımda seyredilmez...liberoda dev ekran var..liberodakıleri kandırırız ;)

hüseyin dostum merhaba.. Henüz Geldim Tekirdağdan hava gerçekten güzel.. bu arada yarın havanın durumuna göre gelicem bende.. bu arada Engin Abileri Karşılarız.. Kenan Yarışınıda İzleriz Beraber.. bu arada Kaçta Buluşuyoruz... Engin Abiye haber verelim hava durumu hakkında

gelmekten kastım motorumla gelmek :) diğer türlü zaten gelcem :mrgreen: motorsuz yani:mrgreen:

Son düzenleme:
arkadaslar ne bu yaa...iice ölduk...ara sıra suraya girip bişeyler yazın...başka şehirlerin bölümlerine baktım..utandım valla..adamlar 250 300 sayfa yapmıs..biz hala 51. sayfadayız..
CANLANIN

yok abi bizim takım pazar gunu dağlara cıkcaklarmıs...ee banada gitmeye motor kalmıyo...bende mecbur onlara takılcam

ooo bu motor harbi super...bizim evin orda bi arkadaşta bunun 130cc sanırım ondan vardı...felaket bişeydi...
hem emrah senın motor bayaa temizmiş hee
ben mi alsam napsam :queen::queen::queen:

FARUK nerelerdesin yaa:silent:...hiç sesin solugun cıkmıyo...yoksa motorun parçaları geldide bizden habersiz geziye mi gittin bakiim :cherry:
nerelerdesin:silent:

faruk kara kayıp valla billa :mrgreen: bu arada yeni organizasyonlar yapalım ama haftaya falan yapalım ... dur bakalım bi güzellik ayarlıcaz :) havalar ısınsın biraz daha kankiler :) bu arada mayısın son haftasında kimseye soz vermeyin... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar