[Tekirdağ - MT]

anladım olsun be özerim önce iş sonra muabbet diyorum ben iş güç olunca para kazanınca muabbet zaten her zaman olur inşallah gezeriz yine bakma takıldığıma benimde pek zamanım olmuyor bu aralar

anladım olsun be özerim önce iş sonra muabbet diyorum ben iş güç olunca para kazanınca muabbet zaten her zaman olur inşallah gezeriz yine bakma takıldığıma benimde pek zamanım olmuyor bu aralar

neler yapıyorsun... vaktin olmaması işlerin güçlerin yogun olduguna işaret sanırım :cat::cat:

aman aman iş olsun calısalım abisi..:)

Sunay zaten olmuş 130 kilo
ben 90, sen 90,süleyman 90,Canan 90 Ömer 90
yarım dünya gibiyiz
mangalı biz yapalım da İlhan,Caner,Erdinç,Orhan,Recep,Deniz,Yamahasülo yesin
Yoksa onların payını bizim yediğimizi zannedecek cümle alem:)

Aman abi gözünü seveyim sigarayı bırakalı tam bir sene oldu 72 kilodan 92 kiloya çıktım bir senede 20 kiloo bırak ben o köftelerden yemeyimm yoksa 3ve 4sene sonra düşününemiyorum kilo orantısını:queen::queen::queen:

Yok Deniz 92 kg çok fazla. Biran önce kilo vermeye çalış bak ben veremiyorum 96 ya düşebildim zar zor. Kilo insanın düşmanı alması kolay vermesi zor.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:32 ----------

Naber trakyamın güzel insanları :)
Hala askerim bitmedi gitti yahu

Az kaldı dostum biraz daha sabır :)

Aman abi gözünü seveyim sigarayı bırakalı tam bir sene oldu 72 kilodan 92 kiloya çıktım bir senede 20 kiloo bırak ben o köftelerden yemeyimm yoksa 3ve 4sene sonra düşününemiyorum kilo orantısını:queen::queen::queen:

bi 100 kilo da ben varım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:25 ----------

:
Aman abi gözünü seveyim sigarayı bırakalı tam bir sene oldu 72 kilodan 92 kiloya çıktım bir senede 20 kiloo bırak ben o köftelerden yemeyimm yoksa 3ve 4sene sonra düşününemiyorum kilo orantısını:queen::queen::queen:[/QUOT

tekirdağdaki motosiklet senlik lerinden dönerken kaza yapıp aramızdan ayrılan aEDİRNELİ ÖNDER CANÇETİN kardeşimize allahtan rahmet ailesinede allah sabırlar versin diyorum

tekirdağdaki motosiklet senlik lerinden dönerken kaza yapıp aramızdan ayrılan aEDİRNELİ ÖNDER CANÇETİN kardeşimize allahtan rahmet ailesinede allah sabırlar versin diyorum

Kaza anını değil ama kaza sonrası durumu gördüm.
Hatta kaza yapan arkadaşı şenliklerden ayrılırken de gördüğümü tahmin ediyorum. Sanırım artçı da vardı. Çok üzücü bir olay. İnsan gördükten sonra kendine gelemiyor. 70 km/h hızla Tekirdağ'a geri döndük. Allah ailesine ve tanıdıklarına sabır versin. Allah rahmet eylesin.

Kaza anını değil ama kaza sonrası durumu gördüm.
Hatta kaza yapan arkadaşı şenliklerden ayrılırken de gördüğümü tahmin ediyorum. Sanırım artçı da vardı. Çok üzücü bir olay. İnsan gördükten sonra kendine gelemiyor. 70 km/h hızla Tekirdağ'a geri döndük. Allah ailesine ve tanıdıklarına sabır versin. Allah rahmet eylesin.

sorma valla abi çok zor bi durum.. xt660 la kaza yapmıs.. şarköy sapagının orada yoldaki bir hatadan dolayı kendini bariyerlere vurarak hayatını kaybetmiş. :pale:

Selamlar Tekirdağ MT. Yaşımın tutmasına son 6 gün kaldı. Ehliyeti aldıktan sonra tüm gezilere varım. Hikametgah yerim Çerkezköy aslen Hayrabolu-Çıkrıkçı'lıyım.

haftasonu gezı yapmayı dusunuyom. ıstıkamet 1.enez-şarköy2.iğne ada3.kastro dupnıtsa mağrası 3.ünden bırıne gıcem gelmek ısteyenlere kapım açık.pazar sabah erken yola çıkıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar