anladım olsun be özerim önce iş sonra muabbet diyorum ben iş güç olunca para kazanınca muabbet zaten her zaman olur inşallah gezeriz yine bakma takıldığıma benimde pek zamanım olmuyor bu aralar
anladım olsun be özerim önce iş sonra muabbet diyorum ben iş güç olunca para kazanınca muabbet zaten her zaman olur inşallah gezeriz yine bakma takıldığıma benimde pek zamanım olmuyor bu aralar
Sunay zaten olmuş 130 kilo
ben 90, sen 90,süleyman 90,Canan 90 Ömer 90
yarım dünya gibiyiz
mangalı biz yapalım da İlhan,Caner,Erdinç,Orhan,Recep,Deniz,Yamahasülo yesin
Yoksa onların payını bizim yediğimizi zannedecek cümle alem
Naber trakyamın güzel insanları
Hala askerim bitmedi gitti yahu
Aman abi gözünü seveyim sigarayı bırakalı tam bir sene oldu 72 kilodan 92 kiloya çıktım bir senede 20 kiloo bırak ben o köftelerden yemeyimm yoksa 3ve 4sene sonra düşününemiyorum kilo orantısını:queen::queen::queen:
Aman abi gözünü seveyim sigarayı bırakalı tam bir sene oldu 72 kilodan 92 kiloya çıktım bir senede 20 kiloo bırak ben o köftelerden yemeyimm yoksa 3ve 4sene sonra düşününemiyorum kilo orantısını:queen::queen::queen:[/QUOT
Kimbilir neler yaptın Özer![]()
tekirdağdaki motosiklet senlik lerinden dönerken kaza yapıp aramızdan ayrılan aEDİRNELİ ÖNDER CANÇETİN kardeşimize allahtan rahmet ailesinede allah sabırlar versin diyorum
Kaza anını değil ama kaza sonrası durumu gördüm.
Hatta kaza yapan arkadaşı şenliklerden ayrılırken de gördüğümü tahmin ediyorum. Sanırım artçı da vardı. Çok üzücü bir olay. İnsan gördükten sonra kendine gelemiyor. 70 km/h hızla Tekirdağ'a geri döndük. Allah ailesine ve tanıdıklarına sabır versin. Allah rahmet eylesin.
Selamlar Tekirdağ MT. Yaşımın tutmasına son 6 gün kaldı. Ehliyeti aldıktan sonra tüm gezilere varım. Hikametgah yerim Çerkezköy aslen Hayrabolu-Çıkrıkçı'lıyım.
Kawa Yolcu...
Nereyee:silent:
buldun galba müşteriyi![]()