[Tekirdağ - MT]

Kaza yapan arkadaşı bende gördüm Şarköye giderken yanımdan 3 motosiklet geçtiler ilerde bi baktım düşmüş sonradan öğrendimki rahmetli olmuş ailesine başsağlı dilerim bende hala o psikolojiden kurtulamadım artık daha dikkatli davranıyorum...

Bu siteye katıldığım ve motor öğrenmek istediğimi söylediğim günden hemen sonra tanıştım By_StaR Özer ile. Ogün kardeşim bir mesaj atmış bana ben sana yardımcı olacağım abi diye o gün bugün 1 ay olacak neredeyse kardeşim gibi biliyorum kendisini ve yardımlarını esirgemeden bana motorsiklet kullanmasını öğretmiştir. İlk dersimiz enazından kazasız düşmesiz olmuştur. kendisine huzurlarınızda teşekkürü borç bilirim.

Bu siteye katıldığım ve motor öğrenmek istediğimi söylediğim günden hemen sonra tanıştım By_StaR Özer ile. Ogün kardeşim bir mesaj atmış bana ben sana yardımcı olacağım abi diye o gün bugün 1 ay olacak neredeyse kardeşim gibi biliyorum kendisini ve yardımlarını esirgemeden bana motorsiklet kullanmasını öğretmiştir. İlk dersimiz enazından kazasız düşmesiz olmuştur. kendisine huzurlarınızda teşekkürü borç bilirim.

Abi Çok sağol ya.. :) Buraya bunları yazmana gerek yoktu ama olsun yinede:p

İnsallah daha iyi ve güzel günlerde birlikte teker çeviricez... İYi Dileklerin için Teşekkürler :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Özer bizim "bitanemiz"dir.
Biz de kıymetini biliriz.

yarın(pazar) günü uçmakdere üzerinden şarköy yapıp dönme planım var katılmak isteyen olursa bana ulaşsın

Tekirdağ mt de yazlar sıcak ve kurak..,kışlar ise kuru soğuk ve kar yağışlı geçer.,o yüzden fazla toplaşma olmaz,olsa bile 30 senedir gezdiğin ve gördüğün yerleri tekrar gezmek zorunda kalırsın.örnek;40 kere edirne,30 kere kıyıköy,55 kere uçmakdere,67 kere marmaraereğlisi,bu yerlerin haricinde gitmek istediğin,hayalini kurduğun şehir varsa,gitarist444..bence bas marşına yalnız gezmenin mutluluğunu yaşa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar