Hakkaten yav,NEden Son Zamanlarda Gezilere Katılım yapmıyorsunuz arkadaşlar Çorlu Grubu? Tekirdağ Merkezdeki arkadaşlar GEldiler fakat sizleri Nede Göremiyoruz ?
Bilmem...
Neredeler ???
Süleymaaann, nereye kayboldunnn bakayımm???
Şaka bir yana havaların ısınması ile her hafta sonu dışarı çıkmak mümkün olmuyor motorla çünkü ev halkına da zaman ayırmak gerekiyor. Dolayısı ile uzun soluklu geziler yerine 2-3 saatlik bir buluşma-tanışma-kaynaşma toplantısı/gezisi :cherry: yapılabilir. Hatta hafta içi bile yapılabilir. Şahsen ben henüz forumdaki herkesle tanışmadım.
Ne dersiniz?
Hakkaten yav,
Çorlu grubu nerdesiniz?
slm abilerim nasılsınız uzun süredir giremiyorum net te arıza vardı en sonunda oldu yyoksa yarın kapatrıyodum neti.ee nasılsınız geziler falan sırtköy ereğli burgaz tekirdağ sülayman abi anlattı bişeyler ii geziyonuz e
Çorlu grubu olarak Hafta içi bir akşam üstü Ereğli'de iskele kahvesinde toplanabiliriz.
Muratlı ve Tekirdağ Grubu da davetlimizdir.
Perşembe veya Cuma günü olabilir
Zaman fakiri bir adamın foruma giriş saatine bakar mısınız?
Bilmem...
Neredeler ???
Akşama gelebilirim bir aksilik olmazsa.:mrgreen::mrgreen: Hersey İyide şu son Zaman Fakiri Tabirine Bittim abi.
Biz bu aksamüstü ereğliye GElicez.. SAna Bahsettiğim Gs 500 orada suanda. Bu aksam Gelip bakıcaz. İstersen görüşürüz sizinlede abi. saat 8 gibi orada oluruz farukla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:32 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:30 AM ----------
Sen Corludan Değil Bre Sülman AgaNE Üstüne Alınmıyısın :queen: Taşlar sana Gelio Sana:cyclopsan
çorlu çıkışı opetmi canan tekirdağ yolu üzerimi ? yoksa orionun ordakimi
Günaydın,
Bu akşam için ben de uygunum (son anda bir aksilik çıkmaz ise).
Saat ve buluşma yeri belirleyelim derim. Saat 20:00 de Opet uygun mudur?