[TEKİRDAĞ-MT] Bugun Uçmakdere Dağları Dar Geldi(resimli)

eveett arkadaşlar bugun baktık hava guzel bizde uçmakdere yolları taştan diyerek yola çıkalım dedik....fazla gevezelik etmeden fotolara geçmek istiyorum:cherry:
gelen arkadaşlar;
1-memiş(yamaha TT600R)
2-gökhan(husqvarna TE610)
3-hayati(Suzuki DR650re)
4-selcuk(Zongshen 200)
5-onur(suzuki DR650se)
6-özcan(zongshen 200)
7- (honda XL200)
8-hüseyin(ben)(Suzuki DR650se)

bu fotodaki benım oyle beklemedeyken bi foto cekıleyim dedim

ee illaa bi terslik çıkcak ya...birinin motoru bozuldu..arka bahçede tamirat işleri tam gaz devam...

tamirat işi bitti ama bekleme işi bitmedi...kumbağda beklemedeyiz:pr:

beklemekten canı sıkılan gokhan dediki "olm ben dayanamıyom atlıyom denize...zor tuttuk ama kuma sokmaktan
vazgeçiremedik:queen:

gokhan fazla gaza gelince kumda kaldı(dişli lastik bile kurtaramadı ama memişle özcan kurtardı:queen:

buda benım moto:bounce:

ve sonunda yola cıktık artık baslangıçlardan bi foto

kaynaşmalar basladı..bu rampa cok guzel tam uçmalık ama fotografçılık yok kardeşim adamı havadayken yakalayamadık ki :queen:

biraz gokhanı yakalamısım sankı havada:cherry:

burasıda başka bi teke ama harbiden dik hatta gokhan burda yine kaza geldi ve paket oldu :queen: bunlarda goknaı kurtarmak isteyen yardımseverler :p

eveettt şimdide tek teker showw:flower:

ve işte balta baba :bounce:

Tek Teker işi burda son buldu ama macera bitmedi...
benım motoru goren kaskını koymus :queen:

sonrada hayati abimle bi foto cekilelim dedik

bizim deli balta burda bile bi ayar peşide :queen: ne kadar yuksege cıkmışız sağda aşagıda arabalar gözukuyo...rakım 1500 2000 vardır heralde:cyclopsan

işte DR650 kardeşliği :cat:

buda günün özet fotosundan biri

hayati abi

selcuk abi

BEENNNNN !!!

yukseklerden bi foto

eeee şimdi biz koskoca gun gezdik hiçmi kaza olmadı diiceksınız...ozaman bu foto sizee:queen:

eveetttt buda gunun son fotosu artık eve giderken:salut:

arkadaşlar..gunumuz gerçekten guzel geçti...daha birsuru sahne vardı (yanın yolları,rampalar,çamur vs) gelebilme şansı olan arkadaşlar..her hafta sonu yenı bi atraksyon yasanıyo haberiniz olsun
hepinize bol şans:rendeer:

eline koluna sağlık hüso yürüyün be kim tutar sizi şu caferi alayım yanınızdayım:cherry:

ellerinize sağlık nefis bir gezi olmuş kaza yapan arkadaşımıza geçmiş olsun umarım çok hasar yoktur küçük bir uyarı neden tek teker yaparken kask takmadınız hayatınız bu kadar değersizmi arkadaşlar lütfen gösteri uğruna canımızdan olmayalım yolunuz farınız açık olsun

Yaz sonunda aynı yerlere Dl-650 ile gitmiştim, tadı damağımda hala. Kask uyarısına katılıyorum, gençliğinize yazık olur hava atıcam diye.

motorlar da güzel..
fotolar da..
arazi de..
en son kumda kullandığım için toprağa hasret kaldım..:pale:

kaskınızı takın arkadaşlar..ben hafta sonu düştüm..kask olmasa kum zemine direk kafa atmıştım..kaska bişi olmadı ama..kafama kesin olurdu..:farao:

Cenevar,kask nerde birader:cherry:? Şaka bi yana süper gezmişsiniz.Her gördüğüm toz-toprak-çamur ve orman karışımı başlıktan sonra enduro işi pekişiyo.Hayırlısı olsun bakalım.

geziler gerçekten zevkli geçiyo....imkanı olan arkadaslara tavsiyem gelin sizde bize takılın...

keske herkes, canı istediginde sadece kendisi ve dogayla kalabilse...

slavecx2.jpg

hepinizi kıskanıyorum!

hüseyin enduru motorumuz yok diye havamı yapıyorsun bize sen şimdi,yakarım ulayyyyynnnnnnnnnnnn.:p
süper olmuş ufak çaplı geziniz gerçekten.memişi de aranıza katmışınız enduruda yakışmış ama.ellerinize kollarınıza sağlık.düz yolda gösteririm ben size neyse...:p

arkadaşlar ben hayati fotoları beğendiğinizi umarım saolsun hüsoda güzel yapmış bu fotolar daha bişey diil zirvelere ulaşmaya çalışıyoruz inşallah daha foto yükliycez bize katılmak isteyen arkadaşları beklioruz önümüzdeki pazar ....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel atraksiyon...Tebrikler... Resimler de harika.......:cat:

Güzel bir beraberlik ve gezi...Üstelik bir de adaşım varmış gezide.:)Paylaşım için teşekkürler.

arkadaşlar elinize motorunuza sağlık çok güzel olmuş tek teker yapan arkadşların kaskı yoksa aramızda para toplayıp alalım böyle çok tehlikeli oluyor adanadan selamlar.

kasksızlıktan yakınıyosanız çocuklar tam prof merak etmeyin:cat:aslında hiç çıkarmadılar da o anda öyle oldu ksura bakmayın.herkez kask taksın tabi:rendeer:

hüseyin enduru motorumuz yok diye havamı yapıyorsun bize sen şimdi,yakarım ulayyyyynnnnnnnnnnnn.:p
süper olmuş ufak çaplı geziniz gerçekten.memişi de aranıza katmışınız enduruda yakışmış ama.ellerinize kollarınıza sağlık.düz yolda gösteririm ben size neyse...:p

ne kıskanıyon huleyn :queen: beklede bizde beraber gazalarız faruk baba..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar