- Konu Yazar
eveett arkadaşlar bugun baktık hava guzel bizde uçmakdere yolları taştan diyerek yola çıkalım dedik....fazla gevezelik etmeden fotolara geçmek istiyorum:cherry:
gelen arkadaşlar;
1-memiş(yamaha TT600R)
2-gökhan(husqvarna TE610)
3-hayati(Suzuki DR650re)
4-selcuk(Zongshen 200)
5-onur(suzuki DR650se)
6-özcan(zongshen 200)
7- (honda XL200)
8-hüseyin(ben)(Suzuki DR650se)
bu fotodaki benım oyle beklemedeyken bi foto cekıleyim dedim

ee illaa bi terslik çıkcak ya...birinin motoru bozuldu..arka bahçede tamirat işleri tam gaz devam...

tamirat işi bitti ama bekleme işi bitmedi...kumbağda beklemedeyiz
r:

beklemekten canı sıkılan gokhan dediki "olm ben dayanamıyom atlıyom denize...zor tuttuk ama kuma sokmaktan
vazgeçiremedik:queen:

gokhan fazla gaza gelince kumda kaldı(dişli lastik bile kurtaramadı ama memişle özcan kurtardı:queen:

buda benım moto:bounce:

ve sonunda yola cıktık artık baslangıçlardan bi foto

kaynaşmalar basladı..bu rampa cok guzel tam uçmalık ama fotografçılık yok kardeşim adamı havadayken yakalayamadık ki :queen:

biraz gokhanı yakalamısım sankı havada:cherry:

burasıda başka bi teke ama harbiden dik hatta gokhan burda yine kaza geldi ve paket oldu :queen: bunlarda goknaı kurtarmak isteyen yardımseverler

eveettt şimdide tek teker showw:flower:

ve işte balta baba :bounce:

Tek Teker işi burda son buldu ama macera bitmedi...
benım motoru goren kaskını koymus :queen:

sonrada hayati abimle bi foto cekilelim dedik

bizim deli balta burda bile bi ayar peşide :queen: ne kadar yuksege cıkmışız sağda aşagıda arabalar gözukuyo...rakım 1500 2000 vardır heralde:cyclopsan

işte DR650 kardeşliği :cat:

buda günün özet fotosundan biri

hayati abi

selcuk abi

BEENNNNN !!!

yukseklerden bi foto

eeee şimdi biz koskoca gun gezdik hiçmi kaza olmadı diiceksınız...ozaman bu foto sizee:queen:

eveetttt buda gunun son fotosu artık eve giderken:salut:

arkadaşlar..gunumuz gerçekten guzel geçti...daha birsuru sahne vardı (yanın yolları,rampalar,çamur vs) gelebilme şansı olan arkadaşlar..her hafta sonu yenı bi atraksyon yasanıyo haberiniz olsun
hepinize bol şans:rendeer:
gelen arkadaşlar;
1-memiş(yamaha TT600R)
2-gökhan(husqvarna TE610)
3-hayati(Suzuki DR650re)
4-selcuk(Zongshen 200)
5-onur(suzuki DR650se)
6-özcan(zongshen 200)
7- (honda XL200)
8-hüseyin(ben)(Suzuki DR650se)
bu fotodaki benım oyle beklemedeyken bi foto cekıleyim dedim

ee illaa bi terslik çıkcak ya...birinin motoru bozuldu..arka bahçede tamirat işleri tam gaz devam...

tamirat işi bitti ama bekleme işi bitmedi...kumbağda beklemedeyiz

beklemekten canı sıkılan gokhan dediki "olm ben dayanamıyom atlıyom denize...zor tuttuk ama kuma sokmaktan
vazgeçiremedik:queen:

gokhan fazla gaza gelince kumda kaldı(dişli lastik bile kurtaramadı ama memişle özcan kurtardı:queen:

buda benım moto:bounce:

ve sonunda yola cıktık artık baslangıçlardan bi foto

kaynaşmalar basladı..bu rampa cok guzel tam uçmalık ama fotografçılık yok kardeşim adamı havadayken yakalayamadık ki :queen:

biraz gokhanı yakalamısım sankı havada:cherry:

burasıda başka bi teke ama harbiden dik hatta gokhan burda yine kaza geldi ve paket oldu :queen: bunlarda goknaı kurtarmak isteyen yardımseverler

eveettt şimdide tek teker showw:flower:

ve işte balta baba :bounce:

Tek Teker işi burda son buldu ama macera bitmedi...
benım motoru goren kaskını koymus :queen:

sonrada hayati abimle bi foto cekilelim dedik

bizim deli balta burda bile bi ayar peşide :queen: ne kadar yuksege cıkmışız sağda aşagıda arabalar gözukuyo...rakım 1500 2000 vardır heralde:cyclopsan

işte DR650 kardeşliği :cat:

buda günün özet fotosundan biri

hayati abi

selcuk abi

BEENNNNN !!!

yukseklerden bi foto

eeee şimdi biz koskoca gun gezdik hiçmi kaza olmadı diiceksınız...ozaman bu foto sizee:queen:

eveetttt buda gunun son fotosu artık eve giderken:salut:

arkadaşlar..gunumuz gerçekten guzel geçti...daha birsuru sahne vardı (yanın yolları,rampalar,çamur vs) gelebilme şansı olan arkadaşlar..her hafta sonu yenı bi atraksyon yasanıyo haberiniz olsun
hepinize bol şans:rendeer: