Tekirdağ Hayrabolu GEZİNTİSİ

Driftçi arkadaş ben oluyorum merhaba,ismim atakan şimdi size pek uzun sayılmaz ama bi açıklama yapacağım..
Aynalardan başlamak gerekirse motoru aldığım ilk gün sağ aynam kafasına göre dönüyodu bişeyleri düşmüş olmalı sağ çıkınca solda kötü duruyo diye söktüm ondan önceki motorlarım cross oldugu için pek aynaları sevmiyorum arazi kullanımı oldugu için bu motordada böyle oldu sonra pek ugrasmadım ama sağlam aynamı önümüzdeki haftaki gezide fotoğraflarda görüceksiniz..

Egzoz konusuna gelince gençliğin verdiği merakla bir arkadaşımdan ödünç aldım 1 2 hafta böyle gezerim diye fakat şuan aldığıma pişmanım çok ses çıkarıyor ve güzel bi seside yokk Kudret bey üstüne binince gaz çekmeyi biliyor burda gürültü diyor herneyse :D egzozumda bu hafta içinde orjinali takacağım bidaha alırsam performans egzoz alacağım onlar gürültüsüz ama sanmıyorum alacağımı artık :)

adaş ben gazı merada cektim şehir içine girince daha çok göze batıyor hemen kızmasana :):):):)

Tabi şehir içinde en çok hayrabolu'daki devriye bize baktığını görünce pasaja koşmasınıda bilion kudret :).Arkanadan çekiyorsun benide.Abi ne korkuyonuz anlamıyorum da konununda içine ettik yazışmalarla.

ne olum senin cann yanmadi benim ki yandı sen anlamazsın herneyse daha çok bulandırmayalım konuyu

Acıklamayı yaptık kimse yazmıyor yapmadan önce yazıyorlardı :) Bu arada Kudret benim motoru çokk kötülemişin bakıyorumda mesajlarına

ne olum senin cann yanmad:mrgreen:i benim ki yandı sen anlamazsın herneyse daha çok bulandırmayalım konuyu

ne güzel muhabbet ediyosunuz dökün içinizi dökün :mrgreen:

Acıklamayı yaptık kimse yazmıyor yapmadan önce yazıyorlardı :) Bu arada Kudret benim motoru çokk kötülemişin bakıyorumda mesajlarına

kardeşim sen ilgilenirsin diye tahmin ediyorum bu max hız işleriyle :) denedin mi hiç ? en son kaç gördün bu driftle düz yolda. bayır asagı degil ama. gece gece biraz apacılık yapalım. 0-100 kac sanıye ? :p

ne güzel muhabbet ediyosunuz dökün içinizi dökün :mrgreen:

kardeşim sen ilgilenirsin diye tahmin ediyorum bu max hız işleriyle :) denedin mi hiç ? en son kaç gördün bu driftle düz yolda. bayır asagı degil ama. gece gece biraz apacılık yapalım. 0-100 kac sanıye ? :p

Eh ilgileniyorum biraz şuan ibrelerimde bi arıza var fakat olmadan önce düz yolda çok rahat zorlanmadan 120 gördüm en son 130 gördüm oda 120den sonra zorlanarak cıkmadı gayet rahat çıktı daha gitcek gibi oluyoduda daha rodaj adam akıllı bitmedi diye basmadım şu sıralar bilmiyorum baya bi açıldı motorum gps ile ölçmem gerek.

motorumu servisten aldım çorluya gidiş ve dönüş fotolarını yarın yükleyeceğim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar