Bir gün benim eski motorun sol aynası kırıldı.Mecburen eczaneye gitmem lazımdı.Motora bindim ve yola koyuldum.Giderken birçok tehlike atlattım.Artık dayanamadım ve motoru sağa çektim.Hocam ehliyet şart.Evet liseliyiz:queen:ve tam olarak 1 sene var ehliyetimi almaya.Ehliyeti sağ sağlim alayım bir daha polis korkusu kalmıyacak.Şehir içi sessiz sakin kullanımda trafiklerin birşey dedikleri yok.Ama bugün gelirken 2 yerde trafik korkusundan ehliyetli arkadaş gidip baktı sağolsun.Ama polis yoktu ortalıkta:cherry:.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------
Abi 20 tl lik bi basit ayna için başkasını kırmaya laf dalaşına hiç gerek duymuyorum.Bir dahaki gezimiz aynalı olacak.O zaman apaci diyecekler mi bilemiyorum.Bu dolu dizgin çağımızda biz yine yavaş gitmeyi kuralları uymayı tercih ediyoruz.Max yaptığım hız 120 oda benzin bittiği için gittiği yere kadar frensiz bastığımdan dolayı oldu.Normal 80-90 takip ediyoruz.Fazla hızda merakım yok.Yolda çabucak dursun,80-90 km hız yapsın ama varsın fazla gitmesin.Gideceğim yere 5-10-15 dk geç gideyim ama bana bişey olmasın orasını tercih ederim.Ama supersport makinelere ilgim baya yüksek:mrgreen:.Bu arada teşekkür ederim abi kendi adıma şu konu başlığında ilk kez senden duyuyorum böyle bi iltifat
başka üyelerin hepsi 2 ayna takmadık diye hemen apaci diyolar.
İllaki banada 800 küsür tl ceza ödeticen.Olm nerden nasıl gidicez trafik durdurursa gittik:queen:.Tam mont+eldiven almaya ikna etmeye çalışırken trafikten kalmayalım:silent:bu hafta sonu rota çorlu olm benm moto bakım istsyor![]()
Yine köylerden gidicez
ehliyet olmadıktan sonra gerisi hiç bir şey ifade etmiyor. bu yasak gençler.
murathan kardeşim,aynı kafadayız yanı dusunduklerımız yaptıklarımız bıle aynı nerdeyse. sevdim bak seni. yanlış anlamaayna konusuna gelınce, apaçi olmadıgınız tipinizden belli merak etme fakat ayna olmadıgı zaman oyle gozukuyor ıste. Yanlıs dusunup yazmadım ayna konusunu sakın yanlıs anlama. sadece gorunuse gore yazdım. yoksa aynanın kırık olup tek aynayla dolasmak ıstemedıgın gıbı fıkırler geldı aklıma fakat işte dedıgım gıbı gorunus apacılık gosterıyo
bi dahaki gezinizde ayna taktın mı olur biter zaten. hadi iyi akşamlar
Abi jandarma trafik durdurmaktansa ben 2 kez ehliyetsizlik parasını öderim:mrgreen:.Jandarmalar çok pis.Hem cezayı yersin+üzerine birde dayakCenderme görmesin :mrgreen: kurarlar barikatı yemin ediyorum![]()
Volkan abi ile buluşuruz da sen bu yazdıklarını bi bakta yaz ya :cherry:.En son malkara'ya dönüş sebebi ney.Olm sende harbi bişiler var içipmi yazıyorsun anlamıyorum.Face'dede böylesin:queen:.yeni rota Tekirdağ-Muratlı-Çorlu-Muratlı-Tekirdağ-Malkara ve eve dönüş bu sefer daha iyi foto çekicem umarım volkan abiyle buluşuruz![]()
aynalara apaçilik için sökülür daha güzel durduğunu iddaa eder sökenler fakat birde istemesede sökmek zorunda olanlar var benim başımada geldi ben sökmedim hemen değiytirdim tabi kişiden kişiye değişiyor
Aynen abi yaw bu para bizi ne zaman buldu kizengin adamın hali başka:mrgreen: bak murathana adam hala aynasız
nasıl arkadassınız siz :farao:
bu arada, Drift'çi arkadasın da aynaları yoktu onu ben mı goremedım yoksa bu foruma üye mi degıl ? ondan da bi hesap vermesini bekliyoruz![]()
bu hafta sonu ben burgaza gidicem hafta ıcıde yogunum ehliyet sıkıntınızda var imiş..polis cevirmeside yapılıyor malkara girişinde ayrıntıları mesaj yazdım nefretxx e...siz köy yollarından devam...baska bi zaman ortak noktada bulusuruz..yaz uzun
kalın saglıcakla:cat:
...