- Konu Yazar
Arayın Hondayı 10 dakkada gelsin alsın motorunuzu :bounce: Bizzat başıma geldi motorum bozulduğunda
Bıktım sizin bu havanızdan
Arayın Hondayı 10 dakkada gelsin alsın motorunuzu :bounce: Bizzat başıma geldi motorum bozulduğunda
lastik patladığında patlak lastikli motora binmemek en akıl karı olan iştir..yoksa binip tamirciye kadar götürürsen 5 ytl ye halloacak iş tüm lastiği değiştirmene hatta jant zarargördü ise jantı dahi deiştirmne kadar gidecek külfetli bir tamire neden olabilir.
Bıktım sizin bu havanızdanTamam kardeşim alcaz honda ama zamanı var :salut: :salut: Ahhh TA aahh :salut: :salut:
benim bildiğim turnike işlemin adı, yani atardamara baskı uygulayıp kan akışını kesmek. bahsedilen şey serum lastiği diye satılıyor ama asıl adı başkaysa da birisi de beni düzeltir artık![]()
yarın sorcam hemşireye bir turnike desin varyaaa bittin olm :queen: :queen:
Ben sordum hemşireye...Turnike.....Bende serum lastiği biliyordum hatta sapan lastiği....![]()
ahanda ..çtıkarkadaşlar nasıl biri bu elint yaa korkmalımıyım
ben de kısa bir araştırma sonunda bu lastiğe turnike dendiğini öğrendim. yalnız demiş olduğum gibi işlemin adı da turnike, o konuda yanılmıyormuşum yani
biraz konu dışı oldu ama birşeyler öğrenmiş olduk işte![]()

Diyelim ki patladı _?Ne olur, hiç başıma gelmedi (aman gelmesin
) ama gelmeyecek diye bişey yok :cherry:
Başıma gelecekler neler, düşer miyim :silent:
ya da farketmeden yola devam edilir mi :silent:
Ne yapmalıyım :silent:
Hangi yollara dikkat etmeliyim ? :silent:
Şu şu yollarda dikkatli ol, riskli, ya da geçme diyebileceğiniz yollar var mı :silent:
Kafam soru işaretleriyle doluLütfen Barış abi bu topiğine de başkasının üzerine alma
![]()
Benim topiğim
:cherry: :wiinkk:
Yardımlarınıza ve tecrübelerinize ihtiyacım var gördüğünüz gibi:cat: :wiinkk:
Gıcıklık olsun diye yapıyorum zaten :ulp:: ::comico::
arkadaşım nasılsın çoluk çocuk nasıl . sen nerde ikamet ediyordun versene bi adresi.çoktandır göremedik seni özlettin kendi yawww.bi geliyim konuşalım sohpet edelim dimi:queen: :queen:
alp_tunay
araştırmalarından dolayı çok sagol istersen arkadaşa yapacagım dostça ziyarete sende katıl bizi görünce nekadar sevinecek kim bilir::angry2::
:queen: :queen: