Tek Teker

Slm Motor 5vitesli Debriyajlı Nasıl ön Kaldırılır

Nasıl bir soru bu yahuu.......Bence motor ağırsa bir kriko işe yarar herhalde:)
ama tek tekerle hareket çekme anlamında soruyorsan sanırım hareket sıralaması şöyle olcek....
Unutmadan, bol bol vitesin var bu işe iyi yarar ama bir viteste yeti genelde..........................
1- Motorun üstüne otur:cat:
2- Çalıştır onuda canlansın biraz:wiinkk:
3- Şimdik debriaja bas birinci vitese tak:bounce:
4- Şindikte bol bol gazzzz ver ( 15-20.000 devir gibi varsa ) veeeee:queen:
5- Bırak debriajı bak ön kalkacak kendiliğinden:queen::queen: iyi seyirler etraftakilere:rendeer:

Özer abi çok yaşa :queen: formula 1 arabaları 19 bin devirde ki verdiği sesleri duvar gibi oldum motosikletten :mrgreen:

hocam 1. viteste çok yawaş giderken debriyaja bas gazı göm debriyajı bırak o gider peki hocam caizmidir? bide benim motor önünü kaldırırken önden bi sıvı aktığını görüyorum motorum sanırım cünüp oluyor gusul abdeesti aldırırken nasıl niyet ettireyim :p:p

Öhömm,
Aziz gardeşim caiyizdir, cayizdiir....bah ön galdırıken motor gaçırıyosa bi sorun va dimekdir gontrol ve raydatora hava üfleme şart....
Sanırım sizin raydator fortumunda bir çatlah yahutta bi patlak varda ondan agıtarak ön galdırıyosung bunug damiratı biraz meşagatli oluur emme bizim sitening İmam'ı seni bi okuyupta üfledimidi heç bişeying galmaz vedeee normal agıttırmadan moturu galdıarbilising garik.

Eyi yolculuklaaaa:cat:

Gülmekten catlattınız, yardınız beni alayınızda :mrgreen:allah ne dilerseniz versin sizlere....:queen::p

İmam sende çok yaşa emi.....
Yoksun ortalarda sonra bir çıkıyorsun pir çıkıyorsun, ortalık kırılıyor gülmekten :p Allah sanada her dilediğini veriri inşallah:cat:

Özer abi çok yaşa :queen: formula 1 arabaları 19 bin devirde ki verdiği sesleri duvar gibi oldum motosikletten :mrgreen:

Sen yapma haaaa sakın:cyclopsan
Sen imam gibi uçamazsın onun farklı güçleri ve cinleri var yardım eden:cat:

Son düzenleme:
Imam in da house... Give me fuel give me fire give me seccade

3 ayet okuyunca on kaldırırsın 5 ayet okuyunca komple motor fezaya yukselir.

bu kadar geyikten sonra bu adam deil imam papaz olsa cevap vermez..:mrgreen:

valla bu imam bigün kendini sakatlıcak haberi yok ön kaldırmak diyo tövbe tövbe spık mısınız yaw önünü kaldırıpta naapcan bırak kedni kalkacağı zamanı bilir o

hocam 1. viteste çok yawaş giderken debriyaja bas gazı göm debriyajı bırak o gider peki hocam caizmidir? bide benim motor önünü kaldırırken önden bi sıvı aktığını görüyorum motorum sanırım cünüp oluyor gusul abdeesti aldırırken nasıl niyet ettireyim :p:p

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

neyse hiç değilse artık sitemizin bi imamı var bizim sitenin imamı alttan çıkar ..........:mrgreen:::ban::::ban::

Muhterem en son kask almaya İstanbul'a geliyorum demişti bi topicinde.
Sanırım İstanbul semalarında kayboldu zaar :queen:

yav adam okuduysa üzülmüştür sizde çok fena yaygara yapıyonuz adamı eşşekten düşmüşe çevirdiniz bi sussun be....:queen:

walla hızlı imam ı bilmem ama ben bile bisikletimle 6-7 sn kadar tek tekerde gidebiliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar