Tek Teker

1'e tak tam gaz ver debriyajı koyuver

:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Sitenın İmamı hos geldın sneı cok sevıoz :rendeer: :queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam 1. viteste çok yawaş giderken debriyaja bas gazı göm debriyajı bırak o gider peki hocam caizmidir? bide benim motor önünü kaldırırken önden bi sıvı aktığını görüyorum motorum sanırım cünüp oluyor gusul abdeesti aldırırken nasıl niyet ettireyim :p:p

puhahahahaha ehi ehi ehi aksam aksam koptum yaa..:queen::queen::queen:

işte imam ve motoru..

bak ımam once sen bı gusül al sonra topıc ac ok kardesım :queen: nazaman topıc acsan geyık oluyo kıtlenıyo :salut::queen:

Sayfanın en üzerindeki arkadaşım.. Yetmiyor mu 1-2 tane smile? Alıntı yapamadım pc daha çok kasmasın die..

Ozi smiley'ler ile BBRR yazmış galiba. Kutsal sahip moderatör BBRR alelade nick'le girip yapmış olmasın bunu..!:cyclopsan

Olm, gözünüzü kısarak bakın. Son R'nin ayağı görünmüyor evet, ama BBR tamamen meydanda yani, yuh!

abi en çok baştaki B harfini çıkarabiliorum kasarsam :p
gerisi yok yani:)

Bir de sanki 5 harf varmış gibi geliyo :p

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar