Tek Teker

Ahaha tarık bey hoşgeldin :mrgreen: Bi arkadaş listene bak varmıyım ben :cherry:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bu medya imami bile maymun ediyormus anladik.

Motoron dergisinde küçük bir yazınız vardı birlaç yıl önce motorucu imam diye çok merak etmiştim kim bu diye :) cami avlusuna tekerde giren imam neyse sonunda öğrenmiş oldum geçde olsa,geçen yaz bodruma gelmiştim bilseydim nerde olduğun tanışmak için uğrardım mutlaka fakat teker işleri biraz sakat imam efendi dikkatli olmak lazım cemaatede örnek olmak lazım ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
E^derim kardeş niye etmeyeyim hatta benim için bir onur :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:09 ----------

kardeş istek gelmemiş ben sana gönderdim :)

alp tunaya söylemilştim ama senin eklediğin de iyi oldu :)

---------- Post added at 02:23 ---------- Previous post was at 02:18 ----------

Motoron dergisinde küçük bir yazınız vardı birlaç yıl önce motorucu imam diye çok merak etmiştim kim bu diye :) cami avlusuna tekerde giren imam neyse sonunda öğrenmiş oldum geçde olsa,geçen yaz bodruma gelmiştim bilseydim nerde olduğun tanışmak için uğrardım mutlaka fakat teker işleri biraz sakat imam efendi dikkatli olmak lazım cemaatede örnek olmak lazım ...

ayarlı o merak etme :)

---------- Post added at 02:26 ---------- Previous post was at 02:23 ----------

Bu medya imami bile maymun ediyormus anladik.

bu arada medya maymunu olmadığımı amacımın ne oldğunu söyledim ki çok şükür Allah bana amacıma ulaşmayı nasip etti.fransa dan tanıdıklardan haber aldım ki benim gibi bimam oldğunu duyduktan sonra islamın korkutucu yüzünün bi nebzede olsa doğru anlaşıldığını ve bir çok gayrimüslimin benim habermden sonra müslüman olduğu haberini aldım.

Biz motor kullanıyoz, millet dinden imandan çıkıyor.
Sen motor kullanıyorsun, müslüman oluyorlar. Gel de kıskanma :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
bu arada medya maymunu olmadığımı amacımın ne oldğunu söyledim ki çok şükür Allah bana amacıma ulaşmayı nasip etti.fransa dan tanıdıklardan haber aldım ki benim gibi bimam oldğunu duyduktan sonra islamın korkutucu yüzünün bi nebzede olsa doğru anlaşıldığını ve bir çok gayrimüslimin benim habermden sonra müslüman olduğu haberini aldım.

:queen:

Bambaskaymissin sen.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar