Tek teker + Fantazi.

Maltepe sahil yolu İdealtepe mevkiinde kız arkadaşını sırtüstü yatırarak metrelerce tek teker üstünde giden motosikletli maganda trafikte adeta terör estirdi.

Böyleri yüzünden motorcuya millet insan gözüyle bakası varsa da bakmıyor.
Yorumları alalım :)

Haber linki

Tamam yetenekli olabilirsin de kız arkadaşına sadece kaskla böyle tehlikeli hareketler yaptırmak ne kadar aptalca

Şöyle adamları paylaşıp meşhur etmeyin. Motosiklet camiasına en çok zarar veren tipler trafikte böyle abuk sabuk hareket yapanlar. Sonra insanlar motorcuya neden saygı duymuyor, nefret ediyor diye düşünüyoruz.

Şöyle adamları paylaşıp meşhur etmeyin. Motosiklet camiasına en çok zarar veren tipler trafikte böyle abuk sabuk hareket yapanlar. Sonra insanlar motorcuya neden saygı duymuyor, nefret ediyor diye düşünüyoruz.

Adam haber olmuş zaten hocam, bende sizin gibi düşündüğüm için paylaştım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kıza yazık, kurbanlık koyun gibi yatmış.

Alan yapılması lazım insanların kanı kaynıyor. Hatta bu gibi insanların profesyonel olarak desteklenmeside olabilir. Yurt dışında bu tip yarışlarda bizi temsil edebilirler.

Keşke kız düşüp paramparça olsaymış. Böyle basiretsizlik, böyle kendini kullandırılmak görmedim. Yazıklar olsun...

ben kız arkadaşımı artçı almıyorum bir şey olur zarar görürse vicdan azabından ölürüm diye bu şuursuzun kızı yatırıp üstünden atlamadığı kalmış.

Beyin ne büyük nimet, keşke herkes bu nimetten faydalanabilse...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar