- Motosikleti
- Voge 250RR
- Konu Yazar
Cezayı diğer motorumla yedim ona ehliyetim yetmiyordu, A2 ehliyetini eylülde sınava girip aldıktan sonra bu scooterı daha kullanmayacağım zaten.Bak değdi mi? kendi kendini sıkıntıya soktun. Bunlara vereceğin para ile motosikletini dört dörtlük yaptırıp üzerine parada kalırdı.
Neyse olan olmuş artık, umarım bundan sonra dikkat edersin.
Ayrıca "dört dörtlük yapabilirsin" dediğiniz, 2 yıl önce 40 bin ₺ verdiğimiz motora , kendi bayisi tam onarım yaptı ve parça siparişleri 50 bin ₺ tuttu. Evet 40 bine aldığımız motorun onarımı için parçalara 50 bin verdik. Bahsettiğim kaza 12 ocakta yaşanıyor ben bu motoru alalı 2 ay falan oldu, sigorta şirketiyle de, bayiyle de, kazada karşı tarafla da sorun yaşadık hepsiyle de davalıyız şuan.
Olayı özet geçeyim, karşı taraf kaza tutanağında kusurlu olmasına rağmen sigorta şirketi parayı eksik yatırıyor söylediklerine göre bilirkişileri beni kusurlu görmüş, neyse o parayı aldık sonrasında. Ayrıca 40bin tlye alınan motora 50bin tl masraf çıkıyor ve perte çıkmıyor nedense,
servis de egzoz parçasını, arka fren manetini ve kütüğünü farklı modelin parçasını takmış. Killswitch sağlam bıraktığım motorun killswitch düğmesi bozuk aldım, frenler de anlattığım şekilde geldi. Ön koruma demiri yamuktu ön teker kitledi düştükten sonra fark ettim. Ayrıca egzoz parçasını başka modelin takmasının da üstüne parça ikinci el takılmış, alt kısmında ufak kırık vardı.
Dediğiniz güvenilebilecek usta da bulunmuyor, motoru dört dörtlük de yapamıyorsunuz maalesef. Ehliyetimi yükseltene kadar sabredicem çok da umrumda değil artık. Zamanı gelince evin önüne bırakıp üstünü kapatacağım ve bir daha da açmayacağım,