tek farı çift yapma

tek farını çift yanar hale getiren varmı beyler youtube de rastlıyorum ama nasıl yapıldıgı hakkında bi bilgim yok?

Dostum kisada tek uzunda cift yanar, eger kisada ikiside yaniyosa yaptiran arkadaslar nasil yaptirdigini soylesin bende yaptirayim

çok basit bir işlem git bir oto elektrikçiye halleder ucuz yollu gayet basit bir işlem ufak bir ekleme yapması gerek

Motosikletin elektirik tüketimi fazladan 60W artacak. Şarj sistemi için pek hayırlı olmaz.
Statör'ün ve konjektörün güçlendrilmesi lazım.

Bende kendi motosikletimin farını tek fardan çift fara çıkardım. Fakat elektirik sistemini güçlendirerek.

Orjinal
01hyosung-gt650.jpg

Şuanki far
030712-2012-triumph-speed-triple-streetfighters_img_9757.jpg

sanırım arkadaş r25 teki gibi cift fardan söz ediyor. normalde bi uzun bi de kisa için iki farklı bölme var. kisa far acikken iki taraftan da kisalar yansın istiyor öyle anladım?

Benim yuki spitzerde tek far yanıyordu . Led zenon taktırırken ustaya söyledim sağ sol ikisi de kısa yanıyor uzunda da ikili olarak yanıyorlar şimdi .Çift far takılı olup da (tek far olup kısa uzun için demiyorum ya da hyosung onlar zaten güzel duruyor ) sağ sol uzun kısa şeklinde yanması uzakdan cins duruyor sanki farı bozulmuş tek farla giden motor gibi .

bende de xmax250 var kısada biri uzunda biri yanıyor :) bilmeyenler genelde kanka lambanın biri patlamış diyor, açıklama yapmakdan sıkıldım artık :) :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar