Kaval kemiğini bot korusun, dizlik sadece çarpmaya karşı koruyor(o da yerinde durursa), sürtünmede anlamsız. Arazide, düşük hızlarda neyse ama diğer türlü koruma olarak değerlendirilmemeli derim ben.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------
Hatta şöyle de örnek vereyim; bendeki YDS uzun botlarla Tech90 pantolonun korumaları arasında 2 parmak civarı bir boşluk oluyor
Koruması güvenilir tabii ki sertifikalı ürün kullanılıyor sonuçta, günlük kullanımda da çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Bende pirate kevlar modeli var, korumaları çıkarıp "günlük pantolon olarak kullanılabilir bile" diye düşünüyorum. Tabi eskimesini göze alıp motosiklet harici giyecek kişi de bir ayrı zengindir![]()
Hazır bu kadar insan bulmuşken, tech90'mı yoksa kaliteli bir dizlik'mi ?
Dizlik kaval kemiğinide koruyor ancak tech90 sadece diz kapağını koruyor bildiğim kadarı ile.
Tabi'ki tech90 bütün her yeri koruyor ancak yinede kafamda soru işareti oluşuyor :silent:
Forumda konu açmadan önce arama yaparsanız iyi olur.
Aynı mesajımı tekrarlıyorum buraya. Bende full kevlar olan modeli var. Bir kaç kere bütün gün ofiste giydim. Bir daha çok zorda kalmadıkça bütün gün giyeceğimi düşünmüyorum. Özellikle korumalar rahatsız ediyor bir süre sonra.
bu tech90 lardan almayı ben de düşünüyorum.
şu model nasıldır acaba?
http://www.motosikletim.com.tr/tech90-city-kevlar-kot-pantolon
En azından görünüşü fena değil....
Ufak günlük işleri yaparken bile rahatlıkla giyilebilir...
Ama fiyatı anormal pahalı....
Kislik ross un pantolonunu tavsiye ederim cok rahat ve sicak tutuyor fiyatida 150 tl civari disz ustlerinde koruk var
Forumda konu açmadan önce arama yaparsanız iyi olur.
Aynı mesajımı tekrarlıyorum buraya. Bende full kevlar olan modeli var. Bir kaç kere bütün gün ofiste giydim. Bir daha çok zorda kalmadıkça bütün gün giyeceğimi düşünmüyorum. Özellikle korumalar rahatsız ediyor bir süre sonra.